ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το καλό πρώτο ημίχρονο με τις πολλές ευκαιρίες, η ΑΕΚ πλήρωσαν τα πολλά λάθη που έκανε μόλις δέχθηκε το αυτογκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι.

Γιώργος Αθανασιάδης: Δέχθηκε τρία γκολ, αλλά επί της ουσίας έχει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης, μόνο στο δεύτερο γκολ, στο οποίο φαίνεται λίγο να καθυστερεί να βγει για να κλείσει το οπτικό πεδίο του Μακαμπού. Κατά τα άλλα, στα άλλα δυο γκολ, δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς ευθύνη.

Λάζαρος Ρότα: Πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του και πολλή δουλειά και στο ανασταλτικά και στο επιθετικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα πολύ καλό γύρισμα στον Πινέδα, αλλά είχε και μια αδράνεια που θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, δεν είχε ούτε καλές επιστροφές, αλλά ούτε και σωστές αντιδράσεις στην άμυνα.

Ντομαγκόι Βίντα: Σε κακό βράδυ ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο. Και είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ο Ολυμπιακός, ήταν από μια φάση στην οποία δεν μπήκε δυνατά πάνω στην μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο άσχημα τα πράγματα, γιατί ήταν πολύ πιο εμφανές, πως δεν πατούσε καθόλου καλά.

Αρόλντ Μουκουντί: Είναι κρίμα που κάθισε στον Μουκουντί η φάση στην οποία βάζει το αυτογκολ. Διότι συνολικά ήταν καλός στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Και έσωσε πολλές φάσεις και κέρδισε μονομαχίες αλλά και έκανε και καθοριστικές επεμβάσεις ακόμα και όταν είχε χαθεί η συνοχή.

Εχσάν Χατζισαφί: Για ένα ακόμα ματς, ο Ιρανός ακραίος μπακ έκανε πολλή δουλειά από την πλευρά του και βοήθησε σημαντικά την ΑΕΚ. Και στην ανασταλτική λειτουργία έκοψε πολλές φάσεις, αλλά και επιθετικά το προσπάθησε πολύ και είχε καλές συνεργασίες. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο κάποια στιγμή έδειχνε να ξεμένει από δύναμης.

Γενς Γιόνσον: Αυτή την φορά ξεκίνησε το ματς κυρίως ως οκτάρι και λιγότερο ως εξάρι. Έβγαλε πολλή δουλειά πάνω στο πρέσινγκ στον αντίπαλο, έκλεψε μπάλες, αλλά δημιουργικά δεν κατάφερε να βοηθήσει και πολύ. Ίσως γι αυτό ήταν από τις αλλαγές που έκανε ο Αλμέιδα.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Στο πρώτο ημίχρονο ο Πολωνός χαφ, που ήταν ουσιαστικά περισσότερο σε ρόλο κόφτη, δεν έκανε τόσο καλό ματς. Όχι τόσο ανασταλτικά, που εκεί κάλυψε χώρους, αλλά όταν είχε την μπάλα στα πόδια του, είχε και αρκετές βιαστικές ενέργειες. Στο δεύτερο έμεινε επί της ουσίας μόνος του στα χαφ, να τρέχει να σώσει ότι σωζέται, αλλά πάλι χωρίς σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Είχε τεράστια διάθεση, πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα. Ενώ έκανε καλές ενέργειες, τις χαλούσε στην τελική του επιλογή. Έκανε και αρκετά λάθη και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.

Νορντίν Άμραμπατ: Πολλές μάχες έδωσε ο Μαροκινός από την δεξιά πλευρά, πήρε αρκετές μπάλες στα πόδια του και ήταν παράγοντας της επιθετικής λειτουργίας της ΑΕΚ. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως από τα πόδια του Άμραμπατ βγήκε οι δυο μπαλιές από τις οποίες προέκυψαν οι μεγάλες ευκαιρίες που έχασε ο Αραούχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, μετά το γκολ, ήταν από τους πρώτους που έχασε το μυαλό του.

Σέρχιο Αραούχο: Ξεκίνησε το ματς σ’ έναν ρόλο σέντερ φορ, για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν μετά από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε δυο φορές σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το πρώτο γκολ, έδειχνε να χάνεται εντελώς.

Όρμπελιν Πινέδα:  Ο μοναδικός που μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ήταν πολύ καλός. Τρομερό παιχνίδι από τον Μεξικανό χαφ, που κάποιες φορές φαινόταν σαν να είναι παντού μέσα στο γήπεδο για να πάρει την μπάλα και να φτιάξει φάσεις. Έβαλε μια γκολάρα που ακυρώθηκε ως χέρι στο ξεκίνημα της φάσεις. Ενώ κυρίως από τα πόδια του, περνούσε ότι καλό έφτιαχνε η ΑΕΚ στην επίθεσή της. Στο δεύτερο ημίχρονο στο διάστημα της… θάλασσας χάθηκε για λίγο, αλλά στη συνέχεια ήταν ο μόνος που είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Στίβεν Τσούμπερ: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, έδωσε κάπως ξανά στην ΑΕΚ μια σπίθα στην επιθετική λειτουργία. Είχε σωστές επιλογές, απασχόλησε την άμυνα του Ολυμπιακού και πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.

Λιβάι Γκαρσία: Ήταν πολύ εμφανές πως του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Και γι αυτό και επί της ουσίας δεν φάνηκε καθόλου μέσα στο παιχνίδι από την στιγμή που μπήκε. Ελάχιστες φορές ακούμπησε την μπάλα.

Πάολο Φερνάντες: Είχε διάθεση, ήθελε να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά δεν του βγήκε απολύτως τίποτα. Του έλειψε επί της ουσίας η σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια.

Νίκλας Ελίασον: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο πήρε τον ρόλο του αριστερού μπακ. Και από εκεί δυσκολεύτηκε αρκετά να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Πήρε κάποιες φάσεις πάνω του, αλλά επί της ουσίας δεν βοήθησε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X