
Photo Credits: INTIME
Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα μετά την λήξη του ντέρμπι
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV
στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
Η ΑΕΚ έχασε από τον Ολυμπιακό με σκορ 3-1 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του αγώνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών της Cosmote tv και τόνισε ότι θα παλέψει η ομάδα του για τα πλέι οφ ενώ στάθηκε και στην στίριξη του κόσμου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα
«Σήμερα θα διαχώριζα το ματς. Νομίζω στο πρωτο μέρος παίξαμε όπως συνήθως. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τους τρόπους που μπορεί να μας απειλήσει το αντίπαλος και τελικα έτσι δεχτήκαμε το γκολ. Από μία αντεπίθεση. Πιστευω πως πολλες φορές από τις ήττες βγαίνουν κάποια θετικά πράγματα. Ο κόσμος πάτα μας στηρίζει και είμαστε ευγνώμωνες. Θα δουλέψουμε για τα λάθη που κάναμε και ξεκινάνε τα πλέι οφ, θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ολη η ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» με απόφαση Μελισσανίδη – Θα στεγαστούν εκεί τα γραφεία Ερασιτεχνικής και Παλαιμάχων
- Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι του ανήκει η Mercedes του νεκρού «Ράμπο» της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η συσπείρωση το μεγαλύτερο «όπλο» της ΑΕΚ!
- Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ)


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δίχως ίχνος Photoshop: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι και αποθεώνεται στο instagram (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

Θα είναι πάντα η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

«Πρόταση στον Χάμες Ροντρίγκες από την Μπόκα Τζούνιορς»

Μετά από τη Μύκονο στη Μύλο για διακοπές η Ιωάννα Παλιοσπύρου (ΦΩΤΟ)