Σαλάχ: Διέρρηξαν το σπίτι του στην Αίγυπτο με λεία... αποκωδικοποιητές!

Σαλάχ: Διέρρηξαν το σπίτι του στην Αίγυπτο με λεία... αποκωδικοποιητές!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα κλοπής έπεσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όταν άγνωστοι διέρρηξαν τη βίλα του στο Κάιρο της Αιγύπτου προτού διαφύγουν με διάφορους αποκωδικοποιητές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «GOAL», οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας που ήταν υπεύθυνο για την παρακολούθηση του σπιτιού και τελικά κατάφεραν να αποδράσουν ανενόχλητοι με τη λεία τους.

Τη διάρρηξη συνειδητοποίησε πρώτος ο ανιψιός του επιθετικού της Λίβερπουλ, καθώς ενώ περνούσε έξω από τη βίλα είδε πως τα παράθυρα ήταν ανοικτά. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες αντίκρισαν ένα χάος στο σπίτι με πεταμένα πράγματα και τους αποκωδικοποιητές εξαφανισμένους.

Όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία της Αιγύπτου άνοιξε έρευνα για το περιστατικό, με πρώτο μέλημα τον έλεγχο των καμερών ασφαλείας για την αναγνώριση και ταυτοποίηση των δραστών.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X