Φαν Μπάστεν για Κβαρατσκέλια: «Πως είναι δυνατόν να σκόραρε περικυκλωμένος από 8 παίκτες»

Φαν Μπάστεν για Κβαρατσκέλια: «Πως είναι δυνατόν να σκόραρε περικυκλωμένος από 8 παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Μίλαν και Άγιαξ, Μάρκο Φαν Μπάστεν εκθείασε τον Γεωργιανό άσο της Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντυπωσιασμένος από το γκολ του Κβίτσα Κβαρατσκέλια με το οποίο η Νάπολι άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα τον δρόμο της νίκης στην αναμέτρηση απέναντι στην Άταλαντα για την 26η αγωνιστική της Serie A, δήλωσε σε ολλανδικά μέσα ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Ο Ολλανδός πάλαι ποτέ επιθετικός των Άγιαξ και Μίλαν που έχει καταφέρει στο παρελθόν να κατακτήσει το καμπιονάτο με τη φανέλα των «ροσονέρι» χαρακτήρισε απίθανο το γεγονός ότι ο 22χρονος άσος κατάφερε να σκοράρει ενώ ήταν περικυκλωμένος από 8 αντιπάλους του.

Ταυτόχρονα, ο Φαν Μπάστεν δεν δίστασε να συγκρίνει τα αγωνιστικά κατορθώματα και την εικόνα του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού των «παρτενοπέι» με εκείνα του θρύλου του συλλόγου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που χάρισε στην ομάδα του ιταλικού νότου και τα δύο και μοναδικά της πρωταθλήματα.

Τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε μέσο της πατρίδας του:

«Ήταν περικυκλωμένος από 8 παίκτες, πως είναι δυνατόν; Δείτε αυτό το γκολ, είναι 8 αντίπαλοι εναντίον ενός και σκέφτεσαι πως γίνεται να είναι αλήθεια, πως κατάφερε να σκοράρει».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X