«Ποτέ ξανά» από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ για την τραγωδία των Τεμπών - Συγκλονιστικό VIDEO

«Ποτέ ξανά» από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ για την τραγωδία των Τεμπών - Συγκλονιστικό VIDEO
Photo Credits: INTIME

Το δικό τους «αντίο» στα 57 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στη τραγωδία των Τεμπών είπαν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ δεν θα γινόταν να μείνουν σιωπηλοί και θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στα 57 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στη τραγωδία των Τεμπών.

Με ένα ιδιαίτερο, με ένα ξεχωριστό βίντεο οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε αυτούς που κρατούν τις ζωές μας στα χέρια μας, να τις σέβονται και να τις προσέχουν όσο τους αξίζει.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η ΑΕΚ, «η τραγωδία στα Τέμπη θα παραμείνει για πάντα μία πληγή στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Οι 57 συνάνθρωποί μας, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, που χάθηκαν τόσο τραγικά και τόσο άδικα, ήταν δικοί μας άνθρωποι. Ήταν οι φίλοι μας, τα αδέρφια μας, οι γονείς μας, τα παιδιά μας, οι αγαπημένοι μας. Θα μπορούσε στη θέση τους να είναι ο καθένας και η καθεμιά από εμάς».

«Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΑΕΚ δεν θα γινόταν να μείνουν σιωπηλοί. Θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο σε αυτές τις 57 ψυχές, αλλά και να ευχηθούν να μην ξαναγίνει τέτοιο κακό. Με το βίντεο αυτό έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε αυτούς που κρατούν τις ζωές μας στα χέρια μας, να τις σέβονται και να τις προσέχουν όσο τους αξίζει», συμπληρώνει η ΑΕΚ.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @aekfc_academy

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X