Μην πέσουμε στην παγίδα, οι εξωγήινοι του Ματίας θα τους τσακίσουν!

Μην πέσουμε στην παγίδα, οι εξωγήινοι του Ματίας θα τους τσακίσουν!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης στέλνει μήνυμα νίκης, αλλά και επαγρύπνησης, πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, το λένε ανοιχτά: Τελικός. Όλη η χρονιά! Δημοσιοποιούν την επίσκεψη του Βρέντζου στου Ρέντη και τις ομιλίες με τους αρχηγούς για την σημασία του αγώνα. Θα μαζευτούν στου Ρέντη οι θυροεπτάκηδες να κάνουν μηχανοκίνητη συνοδεία στην αποστολή. Μέχρι που άραγε; Και ήρθε και η περιβόητη πλέον εφέσεων της ΕΠΟ, να κάνει πέντε τις δεκαπέντε μέρες της τιμωρίας Μαρινάκη και Καραπαπά.

Ο ΕΟΚΑΝ, δημιούργημα (και μάλιστα το λέει και με περηφάνια ο ίδιος) του Αυγενάκη, στελεχωμένος από τον ίδιο, πάει και πάλι για αιφνιδιαστικό έλεγχο στην ΑΕΚ πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωμά, ξεδιάντροπα. Δύο ελέγχους έχει φέτος η ΑΕΚ και οι δύο πριν από τα ματς με αυτούς. Κανένας δισταγμός. Και προσέξτε: Παραμονές. Στις προπονήσεις που γίνονται και οι δοκιμές. Και τους δίνει το δικαίωμα η προβλεπόμενη διαδικασία να τις βλέπουν κιόλας, για να μη χάσουν από το οπτικό τους πεδίο τον παίκτη που δίνει δείγμα. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να σου πουν κι αν κάνουν έλεγχο και στην άλλη ομάδα. Στην οποία άλλη ομάδα πάντως, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες πριν το αντίστοιχο του πρώτου γύρου δεν πήγαν…

Για να δώσουν πάτημα στους γαβαθιώτηδες να ρίξουν κι άλλη λάσπη από αυτή που ρίχνουν από την αρχή της σεζόν. Για να προκαλέσουν εκνευρισμό στην ομάδα και στον προπονητή μας. Όλα τα παίζουν κι όλα θα τα κάνουν.

Φωνάζουν πως δεν τους έφεραν πάλι elite διαιτητή. Τους έφεραν τον διαιτητή του Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τρία ματς Champions League φέτος. Που θα είναι σε λίγο καιρό elite. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, θα συνεχίσουν να ξερνάνε μέχρι και την σέντρα.

Έπαιξαν τα πάντα αγκαζέ με τους άλλους για να γίνει ζημιά με το Περιστέρι. Δεν τα κατάφεραν. Όντως παίζουν την ζωή τους για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Και είναι ως εκ τούτου πολύ επικίνδυνοι. Όχι αγωνιστικά. Έξωαγωνιστικά. Στο κύπελλο διαπίστωσαν τι σημαίνει ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο. Ξέρουν. Θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ακυρώσουν αυτό το μεγάλο όπλο που έχουμε.

Μάζέψτε όση ψυχραιμία διαθέτετε. Θυμηθείτε τι έκανε η ομάδα όταν εμείς τριγύρω φροντίσαμε να μην ασχοληθούμε μαζί τους, να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Αυτό τους πονάει, αυτό τους σκοτώνει. Να βρουν τοίχο στις προσπάθειες να προκαλέσουν. Να μας κάνουν να γκελάρουμε, να πέσουμε σε παγίδα. Αυτό θα τους πεθάνει, θα τους αφήσει αμήχανους. Γιατί θα ασχημονήσουν. Ματς ζωής και θανάτου γι΄αυτούς σημαίνει τα τινάζουμε όλα στον αέρα κι επιβιώνουμε εμείς. Το αν θα μπορέσουν να το κάνουν, από μας εξαρτάται. Μη μασήσετε σε τίποτα. Και τα παιδιά θα κάνουν την δουλειά όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο. Και θα τους στείλουν στα τάρταρα.

Τα μηχανάκια θα τους συνοδεύσουν από του Ρέντη πριν το ματς, αλλά μετά από αυτό τα μηχανάκια θα τους κυνηγάνε στα στενά γύρω από το προπονητικό τους. Αρκεί εμείς να μην τους κάνουμε μάγκες. Μη πέσουμε στις παγίδες τους. Φωνάξτε, κάντε το κόλαση με τις κραυγές σας. Κι αφήστε τους εξωγήινους του Ματίας να τους διαλύσουν.

Ο Ενωσίτης

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X