Ο Κάρι λύγισε στην παράταση τους Μπακς που έπαιξαν στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς τον Αντετοκούνμπο

Ο Κάρι λύγισε στην παράταση τους Μπακς που έπαιξαν στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς τον Αντετοκούνμπο
Photo Credits: INTIME

Ο ηρωικός Στεφ Κάρι λύγισε στην παράταση τους Μπακς που έπαιξαν στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς τον Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στεφ Κάρι σημείωσε 20 από τους 36 πόντους του στα τελευταία 1:51 λεπτά της κανονικής διάρκειας και την παράταση, οδηγώντας το Γκόλντεν Στέιτ σε νίκη με 125-116 επί των Μιλγουόκι Μπακς, που αγωνίστηκαν-και-στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς τον-τραυματία- Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κάρι πήρε πάνω του ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ουόριορς έμειναν πίσω με 108-100 με 2:05 να απομένουν, μετά από ένα τρίποντο του Τζο Ινγκλς των Μπακς, κυριαρχώντας στην παράταση, έχοντας δίπλα του και τον Τόμπσον (σημείωσε 22 πόντους), προκειμένου να φτάσει το Γκόλντεν Στέιτ στην έβδομη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.

Ο Μπρουκ Λόπεζ και ο Κρις Μίντλετον είχαν από 19 πόντους ο καθένας για το Μιλγουόκι, το οποίο επιζητούσε την τρίτη σερί νίκη του από τότε που παίζει χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Χάρισον Μπαρνς σημείωσε 19 πόντους και το Σακραμέντο έκανε ένα ακόμη βήμα για να φτάσει στα playoff, σημειώνοντας νίκη εκτός έδρας επί του Φοίνιξ με 128-119. Οι Ντε’Ααρον Φοξ και Μάλικ Μονκ πρόσθεσαν 18 πόντους ο καθένας καθώς το Σακραμέντο κέρδισε για όγδοη φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια και έφτασε το όριο των 40 νικών για πρώτη φορά από τη σεζόν 2005-06.

Ο Ντέβιν Μπούκερ σημείωσε 28 πόντους και οκτώ ασίστ και ο Ντιντρ Άιτον πρόσθεσε 22 πόντους και 12 ριμπάουντ για τους Σανς, οι οποίοι είχαν ένα σερί τεσσάρων νικών που σταμάτησε χάνοντας για μόλις έκτη φορά στα τελευταία 22 παιχνίδια.

Ο Κάουι Λέοναρντ σημείωσε 38 πόντους και ο Πολ Τζορτζ πρόσθεσε 22 ακόμα, οκτώ ριμπάουντ και οκτώ ασίστ καθώς το Λος Άντζελες νίκησε τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Οι 34 πόντοι και τα 15 ριμπάουντ του Τζέισον Τέϊτουμ βοήθησαν τη Βοστώνη να ξεκινήσει μία διαδρομή έξι αγώνων με μια νίκη στην Ατλάντα με 134-125.

Ο Ταλεν Χόρτον- Τάκερ σημείωσε 37 πόντους σε μια κυρίαρχη απόδοση και η Γιούτα πέρασε με 119-111 από την Σαρλότ

Ο Ουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ κατέγραψε double double 27 πόντων και 11 ριμπάουντ, καθώς ο Ορλάντο πέτυχε μια νίκη στην παράταση me 126-114 απέναντι στο Μαϊάμι.Ο Τζίμι Μπάτλερ του Μαϊάμι ήταν κορυφαίος σκόρερ του αγώνα με 38 πόντους και ήταν…υπεύθυνος για να φτάσει το ματς στην παράταση. Πέντε σκόρερ της Χιτ τερμάτισαν διψήφιοι, με τους Μπαμ Αντεμπάγιο και Τάιλερ Χέρο με 14 πόντους ο καθένας.

Ο Τζέιλεν Σμιθ ηγήθηκε μιας ισορροπημένης επίθεσης με 20 πόντους και εννέα ριμπάουντ, καθώς η Ιντιάνα υποχρέωσε το Ντιτρόιτ στην 11η συνεχόμενη ήττα.

Ο Ζακ Λα Βιν σημείωσε 36 πόντους, ενώ ο ΝτεΜαρ Ντε Ροζάν πέτυχε 27 πόντους, καθώς το Σικάγο κέρδισε με 119-111 το Χιούστον.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X