Original 21 για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Γιορτάζουμε όπως και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας!» (ΦΩΤΟ)

Original 21 για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Γιορτάζουμε όπως και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το πανηγυρικό μήνυμα της Original 21 μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τις κοριτσάρες του Γιονούς Οτσάλ επί του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγυρικό μήνυμα έστειλε η Original 21 μέσω social media μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τις κοριτσάρες του Γιονούς Οτσάλ.

«Η ORIGINAL 21 γιορτάζει όπως και όλη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΕΚ, την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, καθώς το τμήμα βόλλει γυναικών κατέκτησε τον τίτλο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, στην διοίκηση, στο τεχνικό τιμ και στο προπονητή μας Γιονούς Οτσάλ, του οποίου την Πέμπτη ήρθε στο κόσμο το παιδάκι του. Να σου ζήσει κόουτς! Τις καλύτερες ευχές μας!», συμπληρώνει.

Δείτε το μήνυμα της Original 21:

Η ORIGINAL 21 γιορτάζει όπως και όλη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΕΚ, την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, καθώς το τμήμα βόλλει γυναικών κατέκτησε τον τίτλο.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, στην διοίκηση, στο τεχνικό τιμ και στο προπονητή μας Γιονούς Οτσάλ, του οποίου την Πέμπτη ήρθε στο κόσμο το παιδάκι του. Να σου ζήσει κόουτς! Τις καλύτερες ευχές μας!

Όσο για εμάς…σταθερά και αμείωτα δίπλα Της. Ταγμένοι στο μεγαλείο Της.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΑΟ Θήρας που ήταν οι μοναδικοί που είδαμε και τις δυο μέρες του φάιναλ φορ στην Άρτα.

Οι μεν ακόμα έρχονται, οι δε ακόμα ανοίγουν….

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X