Οτσάλ στο enwsi.gr: «Αφιερωμένο στη γυναίκα, την κόρη μου και στους υπέροχους οπαδούς μας - Περήφανος που φέραμε αυτό το τρόπαιο στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Εικόνες από την απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα του enwsi.gr αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του πρώτου της Κυπέλλου έχοντας στον πάγκο της τον Γιουνούς Οτσάλ.

Ένα τρόπαιο που έχει την δική του ξεχωριστή αξία και για τον προπονητή της ΑΕΚ που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα ξανά στους τίτλους μετά από δέκα χρόνια. Το τελευταίο τριήμερο ήταν σίγουρα το καλύτερο της ζωής του για τον προπονητή της ΑΕΚ ο οποίος την Τετάρτη 8 Μαρτίου έγινε για πρώτη φορά πατέρας και τρεις ημέρες αργότερα πανηγύρισε την πρώτη κούπα για φέτος με την ομάδα του, την οποία οδηγεί αήττητη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του λέγοντας αρχικά: «Πρώτα από όλα θέλω να πω πως την Τετάρτη έγινα μπαμπάς και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Πρώτο Κύπελλο  και είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος που φέραμε αυτό το τρόπαιο στην ΑΕΚ. Για μένα αυτή η ομάδα είναι τόσο τόσο μεγάλη και χρειαζόταν ένα τίτλο στο βόλεϊ.

Όσο για το που αφιερώνει το Κύπελλο: «Το αφιερώνω στο μωρό μου, τη γυναίκα μου και σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ που χάρηκε σήμερα, στους υπέροχους οπαδούς μας που ήταν πάλι στο πλευρό μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τέτοιες αθλήτριες νικήτριες.

Όσο για το πρωτάθλημα: «Πάμε και εκεί δυνατά και πιστεύω πως μπορούμε να το κατακτήσουμε. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη θέση και να πάμε με αβαντάζ στα πλέι οφ και θα τα δώσουμε και εκεί όλα.

Δείτε το βίντεο του enwsi.gr με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ :

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X