ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου: Η κριτική των παικτών

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου
Photo Credits: INTIME

Σημαντική νίκη για την ΑΕΚ, με όλους τους παίκτες να βοηθάνε για το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Κολοσσό με 6 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, δείχνοντας το βάθος που έχει πλέον το ρόστερ της.

Η κριτική της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr:

Μπρίντον Λεμάρ: O Αμερικανός δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα αφού φορτώθηκε πολύ νωρίς με φάουλ, κάθε φορά που έμπαινε έπαιζε λίγο και ξαναέβγαινε, υποπίπτοντας σε 4 φάουλ σε μόλις 9 λεπτά συμμετοχής.

Αϊζάια Μάιλς: Ο Μάιλς ήταν καλά κλεισμένος από την άμυνα του Κολοσσού, δεν μπόρεσε να πάρει τα σουτ του, αλλά βοήθησε στην άμυνα και στα ριμπάουντ.

Πιέρ Οριόλα: Άλλη μια καλή εμφάνιση από τον Ισπανό, που πάντα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. 10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε μια ακόμα μεστή εμφάνιση.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ μετά από καιρό ήταν καλός σε άμυνα και επίθεση, πέτυχε σημαντικούς πόντους, μοίρασε 6 ασίστ, πήρε 4 ριμπάουντ και γέμισε την στατιστική του.

Κένι Γουίλιαμς: Εκπληκτικός ο Αμερικανός, σε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα της ΑΕΚ. Πήρε όλες τις σωστές αποφάσεις, ήταν πολύ αποτελεσματικός με 21 πόντους και πάρα πολύ καλή άμυνα πάνω στον Γιαννόπουλο.

Αντρέας Πετρόπουλος: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Κώστας Παπαδάκης: Κλήθηκε να βοηθήσει την ώρα που όλοι οι γκαρντ της ομάδας είχαν φορτωθεί με φάουλ και τα κατάφερε μια χαρά σκοράροντας και ένα τρίποντο.

Άλεξ Μάντσεν: Άλλο ένα παιχνίδι που ήταν εκτός κλίματος ο Φινλανδός, παρόλο που προσπαθούσε δεν του έβγαιναν οι φάσεις.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Τρομερό ματς από τον Βλάντο, που είχε πολύ καλές επιλογές, δημιούργησε πολλά προβλήματα από το ποστ που δεν είχε αντίπαλο και έδωσε σημαντικές βοήθειες σε όλους τους τομείς.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος μπορεί να μην σκόραρε καθόλου, αλλά μοίρασε 5 ασίστ και βοήθησε την ΑΕΚ στην επιθετική της λειτουργία ενώ έπαιξε και άμυνα πάνω στον Σταρκς.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Καλό παιχνίδι από τον Λετονό, που παρόλο που ήταν άστοχος, στα κρίσιμα σημεία πέτυχε τους πόντους που έπρεπε για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Κωστής Γόντικας: Η καλύτερη εμφάνιση του Γόντικα με την φανέλα της ΑΕΚ, είχε ένα 3ο δεκάλεπτο που έμοιαζε με σέντερ ΝΒΑ, αφού κόντεψε να σπάσει την μπασκέτα με τα καρφώματα του, δίνοντας σημαντικές λύσεις στην ομάδα.

Ηλίας Καντζούρης: Καλό κοουτσάρισμα από την Ηλία Καντζούρη, που μοίρασε τον χρόνο σε όλους τους παίκτες, προστάτεψε τον Μίτσελ και η ομάδα του έπαιξε ωραίο μπάσκετ. Από εδώ και πέρα έχει πολύ δύσκολο έργο με τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα είναι πρόκληση να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X