ΑΕΚ: Με Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό με τον Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (12/3, 19:00) σκόρπισε χαμόγελα σε όλους στην Ένωση, καθώς στην αποστολή βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μπορεί να ποντάρει στον πρώτο της σκόρερ, Λιβάι Γκαρσία. Ο αρχισκόρερ της Ένωσης τη φετινή σεζόν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, προπονήθηκε κανονικά και ο Ματίας Αλμέιδα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο Λιβάι Γκαρσία έβγαλε το πρόγραμμα του Σαββάτου και ο Ματίας Αλμέιδα τον πήρε μαζί του στην αποστολή του ντέρμπι. Σημαντική παράμετρος…  Από την αποστολή λείπει ο Φαν Βέερτ που δείχνει ότι ο προπονητής υπολογίζει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκαρσία.

Στην προπόνηση του Σαββάτου όλοι γυμνάστηκαν κανονικά εκτός του τραυματία Μαχαίρα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γαλανόπουλος, ο Τζαβέλλας, όπως και ο Φαν Βέερτ.

Επίσης στην ΑΕΚ επιστρέφει και ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Ατρόμητο και είναι ξανά στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎Α.Ε.Κ STOIXIMAN SUPERLEAGUE 2022- arena opap 12.03.2023 19:00 COSMOTE SPORT 老山家 1925 GOALKEEPERS ×”ک×7 STANKOVIC 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ DEFENDERS 2 MOUKOUDI 3 MOHAMMADI QUR 21 VIDA POTA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 28 HAJISAFI 29 SIDIBE MIDFIELDERS 4 SZYMANSKI 6 JONSSON 8 GACINOVIC 13 PINEDA 14 FRANSSON 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ FORWARDS 5 AMRABAT GARCIA 10 ZUBER 11 ARAUJO 19 ELIASSON 22 FERNANDES HIEAD COACHI MATIAS ALMEYDA MD 26‎"‎

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X