Συνέχεια στο σερί θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον επικίνδυνο Κολοσσό Ρόδου (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Συνέχεια στο σερί θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον επικίνδυνο Κολοσσό Ρόδου (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νικάει τον Κολοσσό και παίρνει ψυχολογία για το ματς της χρονιάς με Γαλατάσαραϊ.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου στα Λιόσια (ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Μετά το μεγάλο διπλό στην Γαλλία και μόλις δύο μέρες ξεκούρασης, η Ένωση καλείται να πάρει την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παλεύει όλους τους αγώνες. Μην ξεχνάμε ότι πριν μία εβδομάδα έχασε από τον Ολυμπιακό κυριολεκτικά στο τελευταίο σουτ, κάτι που πρέπει να έχει άπαντες υποψιασμένους σήμερα.

Ο Ηλίας Καντζούρης, θέλει η ομάδα του να συνεχίσει να έχει την καλή απόδοση των τελευταίων αγώνων, σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, αφού η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει εντός έδρας ήττες που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση στην βαθμολογία. Ο Κολοσσός έχει ρεκόρ 8-8 και παλεύει για μια θέση στην οκτάδα, έχοντας και πιο εύκολο πρόγραμμα στην συνέχεια.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, εκτός από τον Κόνιαρη και τον Μαυροειδή, ενώ θέλει να δώσει και άλλα λεπτά στον Ακίλ Μίτσελ για να βρει τα πατήματα του ενόψει συνέχειας. Οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τους Λεμάρ και Οριόλα, που θα κάνουν το εντός έδρας ντεμπούτο τους.

Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι ο διεθνής, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής), μαζί με τους Γιάννη Μπακάλη (Θεσσαλονίκης) και Νίκο Μηλαπίδη (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X