Κολονέλο: «Κορυφαία σφυρίχτρα ο Μαριάνι… διαβάζει καλά τα παιχνίδια» (ΦΩΤΟ)

Κολονέλο: «Κορυφαία σφυρίχτρα ο Μαριάνι… διαβάζει καλά τα παιχνίδια» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Κολονέλο, ο οποίος ήταν ασίσταντ κόουτς στην ΑΕΚ επί ημερών του Καρέρα στα Σπάτα, μιλάει για τον διαιτητή του ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και το όνομα αυτού, Μαουρίτσιο Μαριάνι.

Ο Ιταλός διαιτητής έλαβε το «φύλλο πορείας» απ΄την ΚΕΔ με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην «OPAP Arena».

Κι επειδή όσα ξέρουν στην Ιταλία για τον 41χρονο ρέφερι δεν τα ξέρει ο…κόσμος όλος, το  SDNA  ζήτησε το report για τον Ιταλό ρέφερι από έναν συμπατριώτη του ο οποίος κουβαλά στο βιογραφικό του και…άρωμα Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Τζιανλούκα Κολονέλο ο οποίος έχει περάσει απ΄τους ελληνικούς πάγους ως άμεσος συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ και πιο παλιά ως χεντ κόουτς στη Ζάκυνθο και στην Επισκοπή.

Κολονέλο: «Κορυφαία σφυρίχτρα ο Μαριάνι… διαβάζει καλά τα παιχνίδια» (ΦΩΤΟ)

«Πρώτα απ΄όλα να πω ό,τι περιμένω κι εγώ με μεγάλη αγωνία το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Ο Μαριάνι είναι ένας κορυφαίου επιπέδου διαιτητής κι ένας από τους καλύτερους Ιταλούς ρέφερι.

Διαθέτει εμπειρία από σπουδαίους αγώνες τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο και από μεγάλα παιχνίδια στην Ιταλία» τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος πιστεύει ακράδαντα πως το sold out και η «καυτή» ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι 32.000 οπαδοί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα επηρεάσουν σε καμία περίπτωση την απόδοση του διαιτητή.

Κολονέλο: «Κορυφαία σφυρίχτρα ο Μαριάνι… διαβάζει καλά τα παιχνίδια» (ΦΩΤΟ)

«Ο Μαριάνι έχει παίξει κορυφαία ντέρμπι στην Ιταλία στο Σαν Σίρο και στο Σαν Πάολο μπροστά σε 80.000 κόσμο. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα από την ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Όσο για τον τρόπο που διαχειρίζεται το παιχνίδι και τις κάρτες;

«Αρέσκεται να αφήνει το ματς να εξελιχθεί στο πλαίσιο των κανονισμών κι ένα από τα μεγάλα του προσόντα είναι πως πάντα…διαβάζει σωστά τα παιχνίδια».  

Πηγή: SDNA.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X