Γκουαρντιόλα: «Οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν βγαίνουν από το σπίτι»

Γκουαρντιόλα: «Οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν βγαίνουν από το σπίτι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, προειδοποίησε τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί όταν εμφανίζονται δημόσια, αφού ο αμυντικός Κάιλ Γουόκερ έγινε αντικείμενο αστυνομικής έρευνας επειδή μεθυσμένος κατέβασε το παντελόνι του, φίλησε και έπιασε το στήθος μίας γυναίκας σε ένα μπαρ.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η αστυνομία εξετάζει ένα βίντεο «σε σχέση με μια άσεμνη έκθεση»  με πρωταγωνιστή τον 32χρονο Γουόκερ σε ένα μπαρ του Μάντσεστερ. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Ο Γκουαρντιόλα αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα σήμερα (10/3), λέγοντας ότι ήταν ένα «ιδιωτικό ζήτημα» που θα επιλυθεί εσωτερικά από τον σύλλογο, αλλά είπε ότι οι παίκτες πρέπει να είναι πάντα προσεκτικοί όταν βγαίνουν από το σπίτι:
«Ναι, σίγουρα, είναι εντελώς διαφορετικά από πριν από χρόνια», είπε στους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας.
«Το ξέρουν ήδη. Όταν ανοίγεις την πόρτα στο σπίτι, πρέπει να ξέρεις ότι θα σε μαγνητοσκοπήσουν ό,τι κι αν κάνεις. Αυτό είναι μέρος της κοινωνίας.»

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι η Σίτι θα ταξιδέψει με αεροπλάνο για  το Λονδίνο αντί να πάρει το τρένο, αφού χρειάστηκαν έξι ώρες για να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους τον περασμένο μήνα πριν από την ήττα με 1-0 από την Τότεναμ.

«Εκείνη την ημέρα κάναμε έξι ώρες από εδώ στο ξενοδοχείο. Αλλά δεν χάσαμε από την Τότεναμ εξαιτίας αυτού του ταξιδιού. Εκείνη την ημέρα  υπήρχε η κίνηση, οι καθυστερήσεις στα τρένα πολλές ώρες. Εκείνη την ημέρα χρειάστηκαν έξι ώρες» είπε.

«Ο διευθυντής της ομάδας οργάνωσε το ταξίδι ως συνήθως. Έτσι θα ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και ελπίζουμε να προσγειωθούμε ασφαλείς και να πάμε στο ξενοδοχείο.»

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ο Φιλ Φόντεν είναι διαθέσιμος  παρά τον τραυματισμό του στη νίκη με 2-0 επί της Νιούκαστλ, καθώς η Σίτι θέλει να κυνηγήσει την πρωτοπόρο Άρσεναλ που έχει πλεονέκτημα πέντε βαθμών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X