Φερνάντες: «Θα σημαίνει κάτι παραπάνω για την ΑΕΚ μια νίκη επί του Ολυμπιακού - Θα παίξουμε με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού»

Φερνάντες: «Θα σημαίνει κάτι παραπάνω για την ΑΕΚ μια νίκη επί του Ολυμπιακού - Θα παίξουμε με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πάολο Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Πάολο Φερνάντες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα σημαίνει κάτι παραπάνω για την Ένωση μία νίκη επί των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάολο Φερνάντες:

Για το αν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σημαίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς.

Είναι κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι εκτός από μία νίκη, μπορεί να σημαίνει και κάτι παραπάνω. Έχουμε την ευκαιρία να μπορέσουμε να ανοίξουμε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό, εν όψει των play – offs. Αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι σε ένα ντέρμπι σίγουρα υπάρχει το βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως πάντα υπάρχει και κάτι άλλο.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ακόμη και στα ντέρμπι επιχειρεί να επιβάλει το δικό της παιχνίδι.

Ναι, είναι κάτι που ισχύει. Νομίζω ότι το έχουμε δείξει κατά τη διάρκεια όλου του πρωταθλήματος. Ότι θέλουμε να παίζουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές, είναι κάτι που μας αρέσει.

Για το πώς αισθάνεται, με δεδομένο ότι προέρχεται από τραυματισμό.

Καλά, πολύ καλά. Σίγουρα μετά από έξι εβδομάδες απουσίας, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να αποκτήσω ρυθμό. Όμως, σε γενικές γραμμές αισθάνομαι πολύ καλά.

Για τον Ολυμπιακό.

Προφανώς, είναι μια μεγάλη ομάδα. Διαθέτει ένα ευρύ ρόστερ. Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να μπορέσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε την απόδοση που θέλουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X