Το όνομα του Λουίς Ενρίκε πρώτο στη λίστα για την αντικατάσταση του Κόντε στην Τότεναμ

Το όνομα του Λουίς Ενρίκε πρώτο στη λίστα για την αντικατάσταση του Κόντε στην Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Λουίς Ενρίκε φαίνεται πως είναι πρώτο στη λίστα με τους υποψήφιους να αντικαταστήσουν τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ.

Όλα δείχνουν πως ο Ιταλός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από το τιμόνι των Λονδρέζων στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν προχωρήσει και ο ίδιος έχει αφήσει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

Έτσι, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου έχουν αρχίσει την προεργασία για τον διάδοχο του Κόντε και σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα «παίζει» ψηλά το όνομα του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας.

Ο Λουίς Ενρίκε άφησε τους «φούριας ρόχας» μετά το Μουντιάλ του Κατάρ και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να δουλέψει ξανά σε σύλλογο.

Δεν αποκλείεται, επίσης, η επιστροφή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην Τότεναμ, ενώ στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι (Μπράιτον), Μάρκο Σίλβα (Φούλαμ), Τόμας Φράνκ (Μπρέντφορντ), αλλά και αυτό του Τόμας Τούχελ.

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X