Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 18χρονος που απειλούσε τον πρώην παίκτη του Άρη, Ζίριους Γουίλιαμς – «Θα είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης»

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 18χρονος που απειλούσε τον πρώην παίκτη του Άρη, Ζίριους Γουίλιαμς – «Θα είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης»

Μετά το απειλητικό μήνυμα είχε παρέμβει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας 18χρονος στη Θεσσαλονίκη ταυτοποιήθηκε ως αποστολέας απειλητικού μηνύματος, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, προς τον πρώην καλαθοσφαιριστή του Άρη Ζίριους Ουίλιαμς.

«Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης» ανέφερε το μήνυμα, όπως είχε καταγγείλει δημοσίως ο Αμερικανός αθλητής, πέρσι τον Απρίλιο.

Το μήνυμα, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, εστάλη λίγες ώρες μετά τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, που είχε βρει νικήτρια την πρώτη. Προκάλεσε δε, την παρέμβαση του τότε προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Standard

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X