Λιβάγια: Κάνει πλάκα στην Κροατία και ετοιμάζεται να φύγει - Τον κοιτούν από Ιταλία, Γερμανία και... Ελλάδα!

Λιβάγια: Κάνει πλάκα στην Κροατία και ετοιμάζεται να φύγει - Τον κοιτούν από Ιταλία, Γερμανία και... Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα και ελληνική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Μάρκο Λιβάιγα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύλλογοι από Ιταλία, Γερμανία, αλλά και ελληνική ομάδα έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος με 16 γκολ και 8 ασίστ είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης του κροατικού πρωταθλήματος!

Ο Μάρκο Λιβάγια λίγο πριν πατήσει τα 30 του βρίσκεται στην πιο ώριμη και παραγωγική φάση της καριέρας του. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ «οδηγεί την κούρσα» των σκόρερ στο κροατικό πρωτάθλημα με 16 γκολ σε 23 ματς, ενώ είναι πρώτος και στις ασίστ με 8!

Η χρηματιστηριακή αξία του άσου της Χάιντουκ και της εθνικής Κροατίας έχει εκτοξευθεί στα 8 εκατ. ευρώ και μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Σπλιτ μέχρι το 2027 εκτιμάται πως ο σύλλογος του δεν θα σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες του.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως έπειτα από 2.5 σεζόν στην Χάιντουκ, ο Λιβάγια ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Ο 29χρονος επιθετικός έχει δεχθεί ήδη «κρούσεις» από ιταλικούς και γερμανικούς συλλόγους, ενώ με την περίπτωση του έχει ασχοληθεί και ελληνική ομάδα.

Ο Κροάτης διεθνής δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις, ωστόσο με τα έως τώρα δεδομένα δύσκολα θα παραμείνει στην Χάιντουκ, αφού ψάχνει ένα ακόμη υψηλό συμβόλαιο!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X