Βγάλτε τις μεζούρες, σκάψτε τις γραμμές - Η ΑΕΚ πρώτη και καλύτερη με γκολάρα Τσούμπερ, σε περιγραφή Καζαντζόγλου - Τσίλη (VIDEO)

Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1: Γκολ και φάσεις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακούστε πως μετέδωσε το γκολ της ΑΕΚ στο Περιστέρι η εκπομπή ΑΕΚ game του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε 0-1 στο Περιστέρι, έκανε ότι χρειαζόταν και είναι, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, στην κορυφή μόνη της.

Η Ένωση είναι στο +1 από τον ΠΑΟ, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (Κυριακή, 19:00). Η ΑΕΚ ήταν καθολικά καλύτερη του Ατρομήτου για 70 λεπτά, είχε φάσεις και για άλλα γκολ και με κορυφαίο τον Σιντιμπέ και σκόρερ τον Τσούμπερ στο 31′ πήρε το διπλό, σε ένα ματς που είχε αναβληθεί μετά τα… παραμύθια του Ατρομήτου με τα «πειραγμένα» δοκάρια. Η Ένωση είχε και δύο δοκάρια στο α’ ημίχρονο, ένα με τον Σιντιμπέ και ένα με τον Γκατσίνοβιτς.

Η ΑΕΚ πρώτη και καλύτερη με γκολάρα Τσούμπερ, σε περιγραφή Καζαντζόγλου – Τσίλη

Φυσικά, το ENWSI TV ήταν παρών για ένα ακόμα παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Κώστα Τσίλη να μεταδίδουν ζωντανά την αναμέτρηση από την εκπομπή ΑΕΚ game.

Ακούστε πως μετέδωσαν το γκολ του Στίβεν Τσούμπερ από την εκπομπή του ENWSI TV:


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X