Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Ατρόμητος  - AEK
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού στο Περιστέρι και πήρε τεράστια νίκη με 1-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τον Ατρόμητο

Γιώργος Αθανασιάδης: Σχεδόν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έχει μείνει θεατής καθώς δεν απειλήθηκε. Υπήρχε μια περίεργη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που επέλεξε να μείνει στην εστία του και όχι να βγει να διώξει. Χωρίς να είναι πάντως βέβαιο, πως έκανε λάθος επιλογή

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά από καιρό και έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι μέχρι να κουραστεί. Έχει δώσει την ασίστ για το γκολ του Τσούμπερ. Ενώ έχει κάνει πολλή δουλειά από την πλευρά του, τόσο στις συνεργασίες και την συνεισφορά στην επιθετική λειτουργία, όσο ακόμα και στα κλεψίματα μπάλας και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Είχε και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Κουράστηκε στο τέλος και έκανε δυο σημαντικά λάθη.

Ντομαγκόι Βίντα: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς δεν απειλήθηκε. Και έκανε απλώς διαχείριση στην κυκλοφορία της μπάλας. Έχασε τον Τζαβίδα στην πιο καλή ευκαιρία του Ατρομήτου. Αλλά πρόλαβε να κάνει ένα πολύ σημαντικό τάκλιν σε φάση που βεβαίως κατόπιν καταλογίστηκε οφσαιντ.

Αρόλντ Μουκουντί: Ισχύει περίπου ότι και για τον Βίντα. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς έπαιξε στο ρελαντί και χρειάστηκε να κάνει το μίνιμουμ  της διαχείρισης καθώς δεν είχε πίεση. Αυτό ίσως τον έβγαλε εκτός ρυθμού, εξ ου και χάνει τον Κλωναρίδη στην καλύτερη και μοναδική ευκαιρία του Ατρομήτου.

Εχσάν Χατζισαφί: Ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι από τον Ιρανό ακραίο μπακ και αυτή την φορά ήταν και ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο κομμάτι ειδικά του πρώτου ημιχρόνου, έπαιξε πολύ από την πλευρά του. Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του, είχε πολύ καλές συνεργασίες κυρίως με τον Γκατσίνοβιτς, ενώ έκανε και αυτός πολύ σωστό πρέσινγκ και έκοψε μπάλες. Τα πάντα έκανε μέχρι και το τελευταίο λεπτό και με αστείρευτες δυνάμεις.

Γενς Γιόνσον: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Δανός χαφ. Κάλυπτε πολύ σωστά όλους τους χώρους και είχε πάντα τον τρόπο να σταματήσει τις αντίπαλες επιθέσεις, εν τη γεννέσει τους. Επίσης με την μπάλα στα πόδια, τις περισσότερες φορές μέσα στο ματς, είχε τις σωστές επιλογές.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Με δεδομένο πως προέρχεται από τιμωρία δυο αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, ήταν πολύ φανερό πως χρειαζόταν χρόνο για να μπορέσει να βρει τα πατήματά του και τον ρυθμό του. Δεν ξεκίνησε καλά, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο σημαντικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Και στο δεύτερο ήταν και πάλι σημαντικός για την ομάδα με τον τρόπο που έπαιξε.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Για μια ακόμα φορά ο Σέρβος χαφ έκανε μαγικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, δημιουργούσε έναν κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα, αλλά και μια εξαιρετική προϋπόθεση επίθεσης για την ΑΕΚ. Είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο σε πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Στίβεν Τσούμπερ: Όπως και στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό, έτσι και τώρα στο Περιστέρι, πέτυχε γκολάρα. Με μια σχεδόν ίδια εκτέλεση αλλά απλώς από διαφορετική πλευρά του γηπέδου. Εκτός από το γκολ πάντως, ο Ελβετός ήταν και πάλι εξαιρετικός, παίζοντας σ’ έναν ρόλο κατά συνθήκη επιθετικού. Με πολύ καλές κινήσεις και με την μπάλα, αλλά και χωρίς την μπάλα στα πόδια του.

Νίκλας Ελίασον: 

Πολύ κινητικός ο Σουηδός εξτρέμ, πήρε λιγότερες πρωτοβουλίες από την δική του πλευρά, σε σχέση με τον Γκατσίνοβιτς. Παρόλα αυτά άνοιγε χώρους με τον τρόπο που έπαιζε. Ενώ και όσες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του, είχε σωστή επιλογή για να απλώσει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Σέρχιο Αραούχο: Επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από την απουσία του λόγω τιμωρίας στο ματς της προηγούμενης Κυριακής στο Περιστέρι. Ήταν και πάλι πολύ κομβικός συνολικά στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Πρέσαρε, έκλεβε μπάλες, οδηγούσε τον αντίπαλο σε λάθη, ενώ με την μπάλα στα πόδια του ή στο κεφάλι του, είχε τις επιλογές που κάθε φορά η φάση απαιτούσε. Έχασε και ο ίδιος δυο καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε και πήρε θέση δίπλα στον αμυντικό χαφ. Χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Να κρατήσει μπάλα στα πόδια του αλλά και να μπορέσει να μαρκάρει αποτελεσματικά. Τα έκανε και τα δυο.

Όρμπελιν Πινέδα: Ο Μεξικανός μπήκε για να παίξει αρχικά πιο κοντά στον φορ. Αλλά τελικά βρέθηκε ακόμα και να είναι ο τελευταίος παίκτης της ΑΕΚ που θα καλύψει στην άμυνα και θα μαρκάρει. Ειδικά σ’ αυτό το κομμάτι, έβγαλε σημαντική δουλειά ο Πινέδα.

Πάολο Φερνάντες: Επέστρεψε για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του και σ’ ένα ματς που ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Δεν του βγήκαν όλες οι ενέργειες που πήρε πάνω του, αλλά έπαιρνε πρωτοβουλίες συνεχώς και ζητούσε την μπάλα στα πόδια του.

Τομ Φαν Βέερτ: Η τελευταία κίνηση του Αλμέιδα από τον πάγκο. Για να μπορέσει να κρατήσει τον Ατρόμητο χαμηλά και να μην ανέβει να πιέσει. Απασχόλησε ο Ολλανδός φορ αντιπάλους.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X