4.000 αυγά την εβδομάδα, πατάτες αυστηρά διαλεγμένες: Το μαγαζί που πάνω στη λιγούρα έκανε trend το πιο απλό πιάτο

4.000 αυγά την εβδομάδα, πατάτες αυστηρά διαλεγμένες: Το μαγαζί που πάνω στη λιγούρα έκανε trend το πιο απλό πιάτο

Φτιάχτηκε σε μέρες μεγάλης… λιγούρας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υλικά απλά και γεύση που σε παραπέμπει στα παιδικά σου χρόνια, όταν η μάνα σου καθάριζε δυο πατάτες κι έριχνε από πάνω ένα αυγό για να καλύψει την πείνα σου. Αυτό ακριβώς το ταπεινό πιάτο είναι που απογείωσαν οι αδελφοί Λιάκου, με τον κόσμο να κάνει ουρές για να το δοκιμάσει.

Όλα ξεκίνησαν το 2005. Την χρονιά δηλαδή που άνοιξε το Basegrill στο Περιστέρι. Με το Μπουρνάζι να έχει ήδη γνωρίσει τερατώδη ανάπτυξη και τα ενοίκια να είναι απλησίαστα, τα δύο αδέλφια πήραν μια απόφαση που αποδείχτηκε σωστή. Βρήκαν ένα ακίνητο εκεί κοντά, σε δρόμο κάθετο στην Εθνική οδό και… περίμεναν τους πελάτες!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X