Ενθουσιασμένοι οι Αμερικανοί για το ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι και τα φιλικά με Ελλάδα και Γερμανία

Ενθουσιασμένοι οι Αμερικανοί για το ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι και τα φιλικά με Ελλάδα και Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Τον ενθουσιασμό για το καλοκαιρινό ταξίδι προετοιμασίας στο Αμπού Ντάμπι και τα φιλικά με Ελλάδα και Γερμανία εξέφρασε η Αμερική μέσω social media

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η USA Basketball είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με την DCT Abu Dhabi (σ.σ. το τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι) για να φέρει την ομάδα μπάσκετ στο Άμπου Ντάμπι» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας μπάσκετ των ΗΠΑ, Τζιμ Τούλεϊ, και συμπλήρωσε:

«Είναι η πρώτη φορά που η εθνική μας ομάδα των ανδρών θα παίξει στα ΗΑΕ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με οπαδούς από όλο τον κόσμο, ενώ προσφέρουμε στους παίκτες και τους προπονητές μας αξέχαστες εμπειρίες εντός και εκτός γηπέδου».

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει στις 18 Αυγούστου τις ΗΠΑ και τη Γερμανία στις 19 Αυγούστου, ενώ  ΗΠΑ και Γερμανία θα παίξουν στις 20 Αυγούστου.

Οι ΗΠΑ κατατάσσονται στο Νο 2 στον κόσμο από τη FIBA, με την Ελλάδα στο Νο 9 και τη Γερμανία στο Νο 11. Οι Αμερικανοί θα ανακοινώσουν το ρόστερ τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό το καλοκαίρι, προτού συγκεντρωθούν στο Λας Βέγκας για προπονητικό καμπ υπό τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ.

Το ΝΒΑ έκανε αγώνες στο Άμπου Ντάμπι για πρώτη φορά πέρυσι, στέλνοντας το Μιλγουόκι -συμπεριλαμβανομένου του Έλληνα Γιάννη Αντετοκούνμπο- και την Ατλάντα εκεί τον Οκτώβριο για δύο παιχνίδια προετοιμασίας. Το ΝΒΑ σχεδιάζει άλλα δύο παιχνίδια προετοιμασίας στο Άμπου Ντάμπι αργότερα φέτος, πριν από τη σεζόν 2023-24.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ιαπωνία.
Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τις 32 ομάδες που θα συμμετέχουν είναι προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X