Πλήγμα με Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό: Επέμβαση και αγώνα δρόμου για την πρεμιέρα των playoffs!

Πλήγμα με Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό: Επέμβαση και αγώνα δρόμου για την πρεμιέρα των playoffs!
Photo Credits: INTIME

Πλήγμα με Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό, υποβλήθηκε σε επέμβαση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μπερνάρ Ντουάρτε, για την αντιμετώπιση του κολικού στο νεφρό που τον κράτησε εκτός του τελευταίου αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, απουσιάζοντας παράλληλα προφανώς και από τη σημερινή (08/03) προπόνηση των «πράσινων»…

Ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να μείνει εκτός για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων και όπως γίνεται κατανοητό θα κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο ματς των φετινών playoffs.

Από εκεί και πέρα, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχε στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, όπου όιπως προείπαμε θα απουσιάσει ο Μπερνάρ αλλά και ο Μπαρτ Σένκεφελντ λόγω καρτών.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με σέντρες και τελειώματα και ολοκληρώθηκε με σουτ.

Απών ήταν ο Μπερνάρ λόγω επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση του κολικού στο νεφρό».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X