Η ΑΕΚ «τελειώνει» σήμερα και με τον Ατρόμητο με τα ψέματα του και πατάει κορυφή! (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «τελειώνει» σήμερα και με τον Ατρόμητο με τα ψέματα του και πατάει κορυφή! (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και θέλει νίκη κορυφής και «ισοπέδωσης» της προπαγάνδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα έφθασε! Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (17:30, Novasports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) στο Περιστέρι και ο στόχος είναι ένας και απλός. Να κερδίσει τον Ατρόμητο, να διαλύσει την προπαγάνδα που αναπτύχθηκε μετά την ιστορία με τα δοκάρια στο γήπεδο του και να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

H AEK θέλει να «τελειώσει» τον Ατρόμητο στο περιβόητο ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα κοντά δοκάρια για τα οποία δεν τιμωρήθηκε σκανδαλωδώς ποτέ η ομάδα του Περιστερίου. Η Ένωση ως όφειλε έκανε ένσταση, προέκυψαν δύο δικαστικές αποφάσεις σκάνδαλο με αποτέλεσμα το ματς να ορίζεται για απόψε.

Η ΑΕΚ προέρχεται από το άνετο πέρασμα, σαν πρωταθλήτρια από την Κρήτη με 3-0 επί του ΟΦΗ και συνεχίζει στο νικηφόρο μονοπάτι. Και θέλει να συνεχίσει με νίκη, για να πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Χωρίς Άμραμπατ, αλλά με σημαντικές επιστροφές πάει στο Περιστέρι η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην 23μελή αποστολή τόσο τον Μιλάντ Μοχαμάντι όσο και τον Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι έχουν αφήσει πίσω τους το πρόβλημα στον προσαγωγό και τη θλάση που τους ταλαιπώρησαν, αντίστοιχα. Επίσης, επιστρέφουν μετά την έκτιση της ποινής τους οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάμιαν Σιμάνσκι. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας, καθώς και ο τιμωρημένος Νόρντιν Άμραμπατ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης. Δίδυμο στα στόπερ οι Βίντα-Μουκουντί, ενώ στα άκρα Ρότα-Χατζισαφί είναι φαβορί αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και Σιντιμπέ αριστερά. Στον άξονα η επιστροφή του Σιμάνσκι, σημαίνει αυτομάτως πως ο Πολωνός διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα και μπορεί να τον δούμε μαζί με τον Γιόνσον, μπορεί όμως να δούμε ξανά στον ίδιο ρόλο τον Μάνταλο που τα πήγε εξαιρετικά με τον ΟΦΗ. Αριστερά ο Γκατσίνοβιτς είναι δεδομένος, δεξιά ίσως παίξει ο Πινέδα ή σε ένα άλλο σενάριο, ο Μεξικανός μπορεί να πάει στην επίθεση δίπλα στον Αραούχο και να δούμε στην πτέρυγα τον Ελίασον. Ωστόσο, πιθανότατα πίσω από τον φορ θα είναι ο Αραούχο, ενώ στην κορυφή αναμένεται να είναι ο Τσούμπερ εκτός αν επιλεγεί ο Φαν Βέερτ.

Το πλάνο του Ατρόμητου

Από την άλλη, ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Αποτέλεσμα που τον άφησε και μαθηματικά εκτός Playoffs, όντας 7ος και στο -8 από τον Άρη. Σε αντίθεση με τον «δικέφαλο», οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, πέρα φυσικά από τους μακροχρόνια τραυματίες, Σουάρεθ και Κιβρακίδη.

Οι διαιτητές

  • Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης
  • Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης και Γιάννης Καραγκιζόπουλος
  • 4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος
  • VAR: Γιάννης Παπαδόπουλος

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X