Όλη η Ευρώπη θα θαυμάζει τον «ναό» της ΑΕΚ - Η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» επίσημη έδρα της Εθνικής ομάδας!

Όλη η Ευρώπη θα θαυμάζει τον «ναό» της ΑΕΚ - Η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» επίσημη έδρα της Εθνικής ομάδας!
Photo Credits: INTIME

Ειλημμένη αποφάση να γίνει η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» η επίσημη έδρα της Εθνικής Ελλάδος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σπίτι της ΑΕΚ και η Εθνική Ελλάδος!

Ξανά έδρα αποκτά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποδοσφαίρου και μάλιστα αυτή θα είναι η ομορφότερη στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πάρθηκε η απόφαση να αποτελέσει η «Αγιά Σοφιά – Opap Arena» την έδρα του συνόλου του Γκουστάβο Πογέτ στα προκριματικά του Euro 2024.

Αυτή είναι η εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών ομάδων σε συνεννόηση και με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε ζητήσει να υπάρχει μια καλή έδρα για την ελληνική ομάδα στη νέα της προσπάθεια και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θεωρείται η καλύτερη δυνατή λύση.

Η αρχή θα γίνει άμεσα και από το φιλικό που είναι προγραμματισμένο με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου, ενώ από τον Ιούνιο η Εθνική θα δώσει εκεί όλους τους αγώνες πρόκρισης για το Euro 2024. Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί στις 16 Ιουνίου την Ιρλανδία, στις 10 Σεπτεμβρίου το Γιβραλτάρ, στις 16 Οκτωβρίου την Ολλανδία και στις 21 Νοεμβρίου τη Γαλλία.

Συνεπώς τους επόμενους μήνες η «Αγιά Σοφιά – Opap Arena» θα φιλοξενήσει αστέρες όπως οι Εμπαπέ και Φαν Ντάικ. Έτσι, οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν κορυφαία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και ταυτόχρονα όλη η Ευρώπη να θαυμάζει τον «ναό» της ΑΕΚ!

Τα παιχνίδια που θα δώσει η γαλανόλευκη στη νέα της έδρα για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι:

Με Ιρλανδία στις 16/6/2023

Με Γιβραλτάρ στις 10/9/2023

Με Ολλανδία στις 16/10/2023

Με Γαλλία στις 21/11/2023

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X