Οσίμεν: «Θέλω να παίξω στην Premier League»

Οσίμεν: «Θέλω να παίξω στην Premier League»
Photo Credits: INTIME

«Θέλω να παίξω στην Premier League», δηλώνει ο άσος της Νάπολι, Βίκτορ Οσίμεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίκτορ Οσίμεν κοιτάει προς την Αγγλία, καθώς είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Νάπολι και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Νιγηριανός φορ θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και αναμένεται να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει στο τέλος της σεζόν, για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Premier League.

Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο 24χρονος Νιγηριανός φορ, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 19 γκολ σε 24 εμφανίσεις του στη Serie A, χθες κατά της βράβευσής του από δημοσιογράφους:
«Παίζω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, τη Serie A και είναι απίστευτο. Πολλοί θεωρούν πως η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Δουλεύω σκληρά, ώστε να βεβαιωθώ πως θα ικανοποιήσω το όνειρο μου και να παίξω στην Αγγλία κάποια μέρα. Αλλά όπως είπα είναι μία διαδικασία και θέλω να διατηρήσω την καλή μου κατάσταση.»

Ο Οσίμεν έχει συμβόλαιο με τους παρτενοπέι έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του. Ο διεθνής άσος τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 42 γκολ σε 70 συνολικά αναμετρήσεις και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής, προσφέροντας 122 εκατ. ευρώ στη Νάπολι.

Από την πλευρά της η Νάπολι καταλαβαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον Οσίμεν και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ψάχνει για τον αντικαταστάτη του και πρώτος στη λίστα είναι ο Γάλλος φορ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Κόλο Μουανί.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X