Εθνική: Με Γαλλία και Ολλανδία στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Εθνική: Με Γαλλία και Ολλανδία στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να εγκρίνει σήμερα την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» ως έδρα της Εθνικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται να εγκριθεί εκτός απροόπτου ότι η «Αγιά Σοφιά-Opap Arena» θα αποτελέσει την έδρα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024.

Αυτή είναι η εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών ομάδων σε συνεννόηση και με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε ζητήσει να υπάρχει μια καλή έδρα για την ελληνική ομάδα στη νέα της προσπάθεια και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θεωρείται η καλύτερη δυνατή λύση.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η Εθνική ομάδα θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια το φιλικό που έχει προγραμματιστεί με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου, ενώ από τον Ιούνιο θα δώσει εκεί όλους τους αγώνες πρόκρισης για το Euro 2024. Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί στις 16 Ιουνίου την Ιρλανδία, στις 10 Σεπτεμβρίου το Γιβραλτάρ, στις 16 Οκτωβρίου την Ολλανδία και στις 21 Νοεμβρίου τη Γαλλία.

Συνεπώς τους επόμενους μήνες η «Αγιά Σοφιά – Opap Arena» θα φιλοξενήσει αστέρες όπως οι Εμπαπέ και Φαν Ντάικ και οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν κορυφαία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X