Εκεί είναι Πρέμιερ Λιγκ και δεν έχει «ντου» Μαρινάκη στο γήπεδο: Επίσημη καταγγελία της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διαιτησία

Εκεί είναι Πρέμιερ Λιγκ και δεν έχει «ντου» Μαρινάκη στο γήπεδο: Επίσημη καταγγελία της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Εκεί είναι Αγγλία και Πρέμιερ Λιγκ, ο Μαρινάκης δεν κάνει «ντου» στον αγωνιστικό χώρο για τη διαιτησία με τη Νότιγχαμ να κάνει απλά επίσημη καταγγελία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκεί δεν έχει ντου Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο, αλλά μόνο επίσημη καταγγελία.

Σε τι αναφερόμαστε; Στα επίσημα παράπονα που έκανε η Νότιγχαμ στην Επιτροπή Διαιτησίας για την αντιμετώπιση που τυγχάνει στη φετινή Premier League. Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη θεωρεί πως οι διαιτητές την αντιμετωπίζουν εχθρικά και ετοιμάζεται να υποβάλλει καταγγελία στην Επαγγελματική Επιτροπή Διαιτησίας (PGMOL).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Telegraph, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη συντάσσει ένα λεπτομερές έγγραφο που απαριθμεί τα λάθη των ρέφερι, ως απάντηση μετά τη διατησία του αγώνα που συνάντησε κόντρα στην Έβερτον.

Μάλιστα, στα ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ο Στιβ Κούπερ ήταν έξαλλος με την απόδοση του διαιτητή Τζον Μπρουκς και τόνισε ότι η εμφάνισή του έπρεπε να ελεγχθεί από τους επικεφαλής της PGMOL. Ο Μπρουκς αποβλήθηκε πρόσφατα για δύο αγώνες μετά από τεράστιο λάθος ως βοηθός στο VAR, καθώς αρνήθηκε στη Μπράιτον ένα νόμιμο γκολ εναντίον της Κρίσταλ Πάλας στις 11 Φεβρουαρίου.

Ενώ η Νότιγχαμ δεν μένει μόνο σ’ αυτό. Αναφέρει και άλλα περιστατιικά, στα οποία θεωρεί πως οι ρέφερι την αντιμετώπισαν εχθρικά. Αναφέρει την ισοπαλία 2-2 με την Μπρέντφορντ τον Νοέμβριο, όταν ο διαιτητής Αντρέ Μάρινερ αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι για ένα φάουλ του Μπεν Μι στον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ. Στο ίδιο παιχνίδι, μια ανεξάρτητη επιτροπή κατέληξε αργότερα στο συμπέρασμα ότι το VAR δεν έπρεπε να επέμβει όταν δόθηκε πέναλτι στη Μπρέντφορντ μετά το φάουλ του Ντιν Χέντερσον στον Γιόαν Γουίσα.

Επίσης φωνάζει για μία σειρά από ορισμούς διαιτητών που έγιναν για αγώνες της μετά την επιστροφή τους στην Premier League. Ιδίως με τον διορισμό του Άντι Μάντλεϊ, διαιτητή από το Χάντερσφιλντ, στον αγώνα της απέναντι στη Φούλαμ, όταν και ηττήθηκε με 2-0.

Και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει πλήρως την απόφαση για καταγγελία. Υπάρχει άλλωστε η αίσθηση εντός του συλλόγου πως το κλαμπ πρέπει να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στις κακές διαιτητικές αποφάσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X