Φαβορί ο Σεΐχης του Κατάρ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Φαβορί ο Σεΐχης του Κατάρ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Photo Credits: INTIME

Για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται ο Σεΐχης του Κατάρ και μάλιστα είναι και το φαβορί στις διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί όλοι να συζητούν για την «επτάρα» της Λίβερπουλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις για την αγορά των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζονται. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από τη Γαλλία, το Κατάρ θεωρείται το φαβορί για την αγορά της Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, οι Καταριανοί προσφέρουν 5 δισ. ευρώ για να αποκτήσουν την ομάδα, ενώ θέλουν να κρατήσουν και τον Ερίκ Τεν Χαγκ στο τιμόνι. Παράλληλα, αν προχωρήσει τελικά το deal και αποκτήσουν τη Γιουνάιτεντ θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας και πρώτης κλάσης παίκτες, για τους οποίους ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πάντως, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ καταλήγει στο ότι οι διαπραγματεύσεις μπορεί να κρατήσουν καιρό και ο Τζιμ Ράντκλιφ με την INEOS παραμένουν στο «παιχνίδι».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X