Πέτυχε η προπαγάνδα τους, όλος ο ΟΦΗ ήταν στα χαρακώματα κόντρα στην ΑΕΚ

Πέτυχε η προπαγάνδα τους, όλος ο ΟΦΗ ήταν στα χαρακώματα κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει όλο το ρεπορτάζ από τις συνθήκες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο Ηράκλειο, το κλίμα εντός κι εκτός γηπέδου και ένα υστερόγραφο με σημασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοιτάζαμε τις φωτογραφίες από το Ηράκλειο και διαπιστώσαμε πως ο κ. Μπούσης ήταν στον αγωνιστικό χώρο ήδη από την ώρα που έφτασε η αποστολή η ΑΕΚ και οι παίκτες της έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στο γήπεδο. Είδαμε φυσικά να χαιρετάει θερμά τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας, αλλά το θέμα είναι άλλο. Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ ήταν δίπλα από την φισούνα σχεδόν όλη την ώρα και της προθέρμανσης και μάθαμε πως ήταν συνεχώς και μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας του στα αποδυτήρια.

Φυσικά, πολύ καλά έκανε. Θεωρούσε το ματς σημαντικό, ήθελε πολύ την νίκη και το έδειχνε στους παίκτες του. Αν αναφέρουμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες το κάνουμε μόνο και μόνο λόγω της προπαγάνδας που είχε πέσει με το τσουβάλι την προηγούμενη εβδομάδα. Όταν οι ποδοσφαιριστές λοιπόν του ΟΦΗ έβλεπαν συνεχώς τον πρόεδρο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια να τους μιλάει και να τους εμψυχώνει, τι μπορεί να καταλάβαιναν; Φυσικά πως αυτό το ματς είχε πολύ μεγάλη σημασία για την διοίκηση της ομάδας τους.

Είχαν επενδύσει πολλά για να γκελάρει η ΑΕΚ

Και λέμε ξανά, πολύ καλά έκανε ο συμπαθέστατος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ της Κρήτης. Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως η προπαγάνδα πέτυχε τον στόχο της. Έβαλε δηλαδή την διοίκηση και την ομάδα του ΟΦΗ κατ΄επέκταση δε κλίμα έντασης ενόψει του ματς, με στόχο να αποδείξουν πως όσα βρωμερά πρότασσε αυτή η εκστρατεία λασπολογίας, ήταν αβάσιμα.

Ως εκ τούτου, είχαν επενδύσει πάρα πολλά οι αντίπαλοι μας και σε αυτό το ματς, όπως και στο άλλο που έρχεται. Στο Περιστέρι. Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πολύ μακριά. Κι επειδή δεν χάνουν το κουράγιο τους, όσο ασταμάτητη και να φαντάζει η αρμάδα του Αλμέιδα, τώρα θα τα δώσουν όλα για να γίνει το ματς της Τετάρτης με το κλίμα που πιστεύουν πως μπορεί να κάνει κακό στην ΑΕΚ.

Είχαν διπλό στόχο

Γενικά σε αυτή την εβδομάδα έχουν επενδύσει πάρα πολλά. Ίσως είναι η πιο κρίσιμη της σεζόν. Ποντάρουν στα τρία πολύ δύσκολα ματς σε οκτώ μέρες μέσα, ποντάρουν στο φόρτωμα με κάρτες, στις απουσίες με τις οποίες μπήκε η ΑΕΚ σε αυτή την τριάδα αγώνων και θα κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να πάθει ζημιά.

Όσο για την Κρήτη, η ονείρωξη τους ήταν είτε να χάσει η ΑΕΚ βαθμούς, είτε να δημιουργηθούν προβλήματα με την παρουσία των οπαδών της. Είτε και τα δύο μαζί. Γι΄αυτό οι νίκες που πέτυχε η ΑΕΚ στο Ηράκλειο, ήταν δύο. Μια μέσα στο γήπεδο και μια εξίσου μεγάλη στην κερκίδα. Γιατί προκλήθηκαν οι οπαδοί της Ένωσης. Προκλήθηκαν οργανωμένα από τους αντιπάλους και κατάφεραν παρόλα αυτά να μη δώσουν το παραμικρό δικαίωμα.

ΥΓ: Ο Αυγενάκης είναι έτοιμος στο φινάλε της παρούσας κυβερνητικής θητείας και με στόχο να επηρεάσει και τα play offs, για μια τελευταία μεγάλη ζαριά. Περισσότερα προσεχώς…

O Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X