Τεντόγλου: «Συγκινήθηκα με τους Έλληνες στην κερκίδα - Θέλω 8,60 ή 8,70μ. το καλοκαίρι»

Τεντόγλου: «Συγκινήθηκα με τους Έλληνες στην κερκίδα - Θέλω 8,60 ή 8,70μ. το καλοκαίρι»

Τι δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την άφιξή του στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής από την Κωνσταντινούπολη, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου στο μήκος.

Ο 24χρονος άλτης, αφού αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση δεν αφορούσε τον αγώνα του, αναφέρθηκε στη συγκίνηση που ένιωσε στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

«Δεν θα έλεγα ότι βούρκωσα, απλά συγκινήθηκα γιατί είχε γεμίσει η κερκίδα από Έλληνες που τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο. Κι αυτό ήταν πολύ συγκινητικό», τόνισε.

«Είμαι περήφανος γι’ αυτό που κατάφερα εγώ κι ο προπονητής μου. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτούς τους αγώνες. Εγώ είμαι αθλητής αγώνων, μου αρέσουν πολύ τα μετάλλια, οι επιδόσεις και πάντα κυνηγάω το καλύτερο δυνατό. Συγχαρητήρια και στα 19 παιδιά της αποστολής, όλα έκαναν φανταστικό αγώνα και πήραμε δύο ακόμη μετάλλια», πρόσθεσε.

Όσο για την επίδοσή του και το αν τον επηρέασε το πρωινό ξύπνημα; «Αν ο αγώνας ήταν απόγευμα, θα βοηθούσε πολύ περισσότερο. Το πρωινό ξύπνημα ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθούσα να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ για να κάνω έναν οκτάωρο ύπνο, αλλά ξυπνούσα ενδιάμεσα και ήταν λίγο περίεργο. Έκανα όμως καλό ζέσταμα και το πρώτο άλμα ήταν αρκετά καλό. Ακόμη κι αν δεν ήταν καλό το πρώτο άλμα όμως, πιστεύω πως θα έκανα μια καλή επίδοση στη συνέχεια».

Ο ίδιος βάζει ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια. «Και τώρα ο στόχος μου ήταν 8,50μ., το έχω ξανακάνει. Θέλω το καλοκαίρι να κάνω 8,60μ. ή και 8,70μ. Ελπίζω να το καταφέρω. Οι καλοί και πολλοί αγώνες μαζί με τη σταθερότητα χτίζουν τη φόρμα σου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι υγιής και δεν έχω τραυματισμούς».

Τέλος, για το αν πρόσεξε αυτή τη φορά τα παπούτσια του, μετά τον σάλο με την ακύρωση επίδοσής του σε προηγούμενο αγώνα, τόνισε χαμογελώντας: «Εννοείται ότι διάλεξα προσεκτικά τα παπούτσια. Το διπλοκοιτάξαμε, για να είναι όλα εντάξει».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X