Αυτή ήταν η μόνιμη κατάσταση για τον ΠΑΟΚ, συντριβή με 4-0 από την ΑΕΚ και ρεσιτάλ Σκόκο! (VIDEO)

Αυτή ήταν η μόνιμη κατάσταση για τον ΠΑΟΚ, συντριβή με 4-0 από την ΑΕΚ και ρεσιτάλ Σκόκο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τεράστια εμφάνιση και νίκη σε έναν από τους έξι αγώνες εκείνης της σεζόν ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πλέι-οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις μεγάλες μέρες του Νάτσο Σκόκο στην ΑΕΚ ήταν η 6η Μαρτίου 2011. Η ΑΕΚ και νίκησε 4-0 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον «υδραυλικό» από το Ροζάριο να σημειώνει τρία τέρματα!

Το σκορ άνοιξε στο 11’ με κεφαλιά του Σενεγαλέζου μέσου Πάπα Μπούμπα Ντιόπ που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το Νοέμβριο του 2020, στα 42 του, από τη νόσο του κινητικού νευρώνα.

Τα επόμενα δύο γκολ είχαν τη σφραγίδα του «υδραυλικού». Στο 35΄ο Νίκος Γεωργέας έκανε το τέλειο γύρισμα και ο Σκόκο με σουτ πάνω στην κίνηση έγραψε το 2-0.

Το πιο ωραίο γκολ όμως ήταν αυτό του 55’, όταν ο Σκόκο κινήθηκε από τα αριστερά, άδειασε με χορευτική κίνηση δύο αντιπάλους και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Το σκορ ολοκληρώθηκε στο 79’, όταν ο Τραϊανός Δέλλας σημείωσε με κεφαλιά το 4-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ρόζερ Γκερέιρο.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X