Αντίδραση για Μπακς με «τριπλό» Γιάννη (VIDEO)

Αντίδραση για Μπακς με «τριπλό» Γιάννη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι Μπακς νίκησαν 117-111 τους Γουίζαρντς και αντέδρασαν μετά την ήττα από τους Σίξερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση αντίδραση μετά την ήττα από τους Σίξερς (που τους έβαλε τέλος στο σερί των 16 νικών) έβγαλαν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν 117-111 των Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον.

Τα «ελάφια» πήραν το «θρίλερ» στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών κάνοντας τα εύκολα-δύσκολα, καθώς έχασαν διαφορά 17 πόντων.

Σημαντική ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε το 4ο φετινό του triple-double. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 23 πόντους (6/12 δίποντα, 11/15 βολές), μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 13 ασίστ, ενώ είχε και 3 κοψίματα σε 36 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα.

Επίσης, καθοριστικό ρόλο για την ομάδα του Μπουντενχόλζερ είχε ο Τζεβόν Κάρτερ, ο οποίος προερχόμενος από τον πάγκο τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, έχοντας 1/3 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Από τη μεριά του, ο Τζρου Χόλιντεϊ προσέθεσε 19 πόντους (με 2 ριμπάουντ και 7 ασίστ).

Δείτε τα highlights από την εμφάνιση του Γιάννη:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X