Τρομερή στιγμή: Ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Αδαμάκη (ΦΩΤΟ)

Τρομερή στιγμή: Ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Αδαμάκη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Λουλούδια άφησαν οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης στη μνήμη του Αδαμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χώρα μας πενθεί, η τραγωδία στα Τέμπη άφησε πίσω της «λειψές» οικογένειες και αρκετά θύματα, ένα από αυτά ήταν και ο ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης.

Η πρώην ομάδα του Α.Ο Καβάλας τίμησε σήμερα την μνήμη του πριν από τον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου Ιορδάνη Αδαμάκη.

Η ομάδα της Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση όταν είχε γίνει γνωστός ο χαμός του Ιορδάνη Αδαμάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η πατρίδα μας πενθεί την απώλεια τόσων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Μακάρι να είναι οι τελευταίοι, μακάρι ο πανδαμάτωρ χρόνος να αμβλύνει σιγά σιγά τις πληγές σε τόσες οικογένειες που πενθούν και πονούν γιατί έχασαν τόσο άδοξα δικούς τους ανθρώπους. Ένας από αυτούς που χάθηκαν είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Ιορδάνης Αδαμάκης, και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του θα διεξαχθεί στην μνήμη του ο αυριανός μας αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην οποία επίσης αγωνίστηκε. Τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια του. Καλό ταξίδι Ιορδάνη στην γειτονιά των Αγγέλων, αιωνία σου η μνήμη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.»

Τρομερή στιγμή: Ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Αδαμάκη (ΦΩΤΟ)Τρομερή στιγμή: Ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Αδαμάκη (ΦΩΤΟ) Τρομερή στιγμή: Ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Αδαμάκη (ΦΩΤΟ) Τρομερή στιγμή: Ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Αδαμάκη (ΦΩΤΟ)

Τρομερή στιγμή: Ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης άφησαν λουλούδια στη μνήμη του Αδαμάκη (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Talk: Ολες οι εξελίξεις για την ΑΕΚ με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X