Σκέψεις ανανέωσης Παναθηναϊκού σε Μπρινιόλι

Σκέψεις ανανέωσης Παναθηναϊκού σε Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του Μπρινιόλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Super League 1 και έχει κερδίσει φανέλα βασικού κι αναντικατάστατου στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Ιταλού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, όμως σύμφωνα με τη «Real News» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται ήδη την πρόωρη επέκτασή του, με στόχο να…. δέσουν τον έμπειρο γκολκίπερ έως το 2026.

Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αφού μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν, όμως ο Μπρινιόλι θα ακολουθήσει αμέσως μετά και μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει πως έχει ήδη γίνει η σχετική προεργασία το τελευταίο δίμηνο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιοβάνοβιτς τον εκτιμά τόσο αγωνιστικά όσο και από πλευράς χαρακτήρα και επιρροής στα αποδυτήρια, όντας απόλυτα ευχαριστημένος από το συνολικό «πακέτο» του Μπρινιόλι.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X