Τεντόγλου: Φόρεσε την ελληνική σημαία και υποκλίθηκε στο κοινό (VIDEO)

Τεντόγλου: Φόρεσε την ελληνική σημαία και υποκλίθηκε στο κοινό (VIDEO)

Φόρεσε την ελληνική σημαία και υποκλίθηκε στο κοινό ο Τεντόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έβαλε την ελληνική σημαία στους ώμους και υποκλίθηκε στο κοινό που τον αποθέωνε μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος.

Ο Τεντόγλου εν πανηγύρισε ιδιαίτερα το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Η τραγωδία στα Τέμπη και ίσως οι δικές του προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερη επίδοση από το 8,30μ. δεν του επέτρεψαν να χαρεί όσο θα ήθελε τη σπουδαία επιτυχία του.

Ο 24χρονος πρωταθλητής, Μίλτος Τεντόγλου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του πήρε την ελληνική σημαία, την πέρασε πάνω από τους ώμους του και υποκλίθηκε στο κοινό της «Atakoy Arena» που τον αποθέωνε.


ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X