Λίβερπουλ: Φεύγει ο Φαμπίνιο, ο Κλοπ θέλει τον Λοκατέλι

Λίβερπουλ: Φεύγει ο Φαμπίνιο, ο Κλοπ θέλει τον Λοκατέλι
Photo Credits: INTIME

Φεύγει από τη Λίβερπουλ όπως όλα δείχνουν ο Φαμπίνιο και ο Κλοπ θέλει να αποκτήσει τον Λοκατέλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της Λίβερπουλ για τη νέα χρονιά και ένας από τους παίκτες που θα φύγει το καλοκαίρι είναι ο Ναμπί Κεϊτά. Ο 27χρονος διεθνής μέσος από την Γουϊνέα, έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο Κλοπ τον ειδοποίησε ήδη πως δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του και θ’ αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Κεϊτά δεν είναι ο μόνος που θα φύγει στο τέλος της σεζόν από το «Ανφιλντ», καθώς και ο Φαμπίνιο δεν είναι στα πλάνα του Γερμανού κόουτς για τη νέα σεζόν, ο οποίος ψάχνει στην Ιταλία για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Κλοπ θέλει τον Μανουέλ Λοκατέλι από τη Γιουβέντους, καθώς η Ιντερ δεν παραχωρεί τον Νικολό Μπαρέλα.

Μαζί με τους Κεϊτά και Φαμπίνιο αναμένεται να φύγουν και οι Φιρμίνο, Μίλνερ, Γκόμεζ, Τσάμπερλεϊν και Φίλιπς. Ο Κλοπ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X