ΑΕΚ: Δεν τα κατάφερε με τον Ιωνικό η Κ17, ήττα με 1-2

ΑΕΚ: Εικόνες από το ματς της Κ17 με τον Ιωνικό
Photo Credits: INTIME

Ηττήθηκε από τον Ιωνικό η Κ17 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-2 από την αντίστοιχη του Ιωνικού σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Ο Ιωνικός ήταν πιο αποτελεσματικός και αξιοποίησε τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε στο έκτο λεπτό του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου, με τέρματα των Τσολάκου και Αυλωνίτη, ενώ η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα με απευθείας φάουλ του Χρήστου Παλαιολόγου στο 27′. Στο μεγαλύτερο μέρος του β΄ημιχρόνου η ΑΕΚ (που για μια ακόμα φορά βασίστηκε σε ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2007, δηλαδή ένα χρόνο κάτω από το ηλικιακό όριο της κατηγορίας) είχε την κατοχή και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά το 1-2 δεν άλλαξε.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης, Μπούσιος, Τσαραμανίδης (67′ Ψυρόπουλος) Αθανασίου, Ντάνι Αβράσογλου (60′ Ψυχογιός) Σαρρής, Παλαιολόγου, Δασκαλόπουλος (67′ Κολοκοτρώνης) Ελέζι (60′ Ράπτης).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X