ΑΕΚ: Με Φαν Βέερτ η αποστολή για ΟΦΗ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με Φαν Βέερτ η αποστολή για ΟΦΗ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πηγαίνει με μια πολύτιμη επιστροφή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ!

Ενώ όλα έδειχναν πως η Ένωση θα πάει στο Γεντί Κουλέ χωρίς σέντερ φορ καθώς ο Σέρχιο Αραούχο είναι τιμωρημένος, ο Λιβάι Γκαρσία έχει θλάση και ο Τομ Φαν Βέερτ προσπαθούσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο τελευταίος κατάφερε και μπήκε σε φουλ πρόγραμμα χθες. Έτσι, ο Ματίας Αλμέιδα τον έβαλε κανονικά στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στην Κρήτη.

Εκτός αποστολής είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι και ο Πάολο Φερνάντες που επίσης επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Κώστας Γαλανόπουλος που επιλέχθηκε να προφυλαχθεί λόγω μερικών ενοχλήσεων.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X