Ανησυχητικά νέα για Τζόκοβιτς

Ανησυχητικά νέα για Τζόκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς περιμένει να μάθει αν θα πάρει εξαίρεση για να μπει στις ΗΠΑ και να παίξει στα Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι, όμως τα μηνύματα δεν είναι και τόσο θετικά.

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή της Φλόριντα Ρικ Σκοτ, το υπουργείο εσωτερικής ασφάλειας της χώρας (DHS) αποφάσισε να μην επιτρέψει την είσοδο του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο στη χώρα. Ο Αμερικανός πολιτικός, μάλιστα, καλεί τον Τζο Μπάιντεν να παρέμβει και να δοθεί εξαίρεση στον Νόλε.

Θυμίζουμε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid είναι απαραίτητο για να ταξιδέψει κανείς στις ΗΠΑ μέχρι τoν Aπρίλιο, δηλαδή ο 35χρονος Σέρβος λογικά θα παίξει στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο.

Στο μεταξύ, αμερικανική ομοσπονδία και US Open στηρίζουν τον 35χρονο Σέρβο, όπως φαίνεται και από ανακοίνωσή τους στα social media: «Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους σπουδαιότερους πρωταθλητές που έχει δει το άθλημά μας. USTA και US Open ελπίζουν ότι το αίτημα του Νόβακ για είσοδο στη χώρα θα γίνει δεκτό και πως θα μπορέσουμε να τον δούμε ξανά σε δράση στο Indian Wells και το Μαϊάμι».

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς είπε από το Ντουμπάι ότι είναι σε αναμονή και πως αν χρειαστεί σκοπεύει να αποσύρει τη συμμετοχή από το Indian Wells πριν την κλήρωση (6/3).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X