Έτοιμός για το ντεμπούτο του ο Γιακουμάκης στο MLS εγκρίθηκε η βίζα του (VIDEO)

Έτοιμός για το ντεμπούτο του ο Γιακουμάκης στο MLS εγκρίθηκε η βίζα του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όλα έτοιμα για το ντεμπούτο του ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πράσινο φως για τη συμμετοχή του στο MLS έλαβε ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς η visa του εγκρίθηκε και πλέον μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Αναμονή… τέλος για τον Γιώργο Γιακουμάκη! Το πρόβλημα με την visa που στοίχισε την παρουσία του από την πρεμιέρα του MLS λύθηκε οριστικά, με το Έλληνα επιθετικό πλέον να παίρνει το πράσινο φως για συμμετοχή σε αγώνες με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Όπως ανακοίνωσε το αμερικάνικο κλαμπ, ο Γιακουμάκης επέστρεψε την Πέμπτη (2/3) στην Ατλάντα αφότου πήρε την visa του στο Τορόντο θέτοντας έτσι εαυτόν διαθέσιμο για ντεμπούτο στο MLS!

Κάπως έτσι ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ δεν αποκλείεται να βρεθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το ματς απέναντι στην Τορόντο (5/3), αν και η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή Γκονσάλο Πινέδα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X