Τριετής αποκλεισμός σε οπαδό της Τσέλσι για ρατσιστική χειρονομία προς τον Σον

Τριετής αποκλεισμός σε οπαδό της Τσέλσι για ρατσιστική χειρονομία προς τον Σον
Photo Credits: INTIME

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» για οπαδό της Τσέλσι που έκανε ρατσιστική χειρονομία στον Σον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αθλητική δικαιοσύνη στην Αγγλία είναι άτεγκτη σε θέματα παραβατικών συμπεριφορών και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα σε μία περίπτωση με πρωταγωνιστή τον Σον, με τον φορ της Τότεναμ να γίνεται δέκτης ρατστικής επίθεσης σε ντέρμπι της φετινής σεζόν και τον υβριστή του να βλέπει τον πέλεκυ του νόμου να πέφτει βαρύς προς το μέρος του.

Όπως έγινε γνωστό, ο υποστηρικτής της Τσέλσι, Τόμας Μπούρτσελ, τιμωρήθηκε με τρία χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα εξαιτίας ρατσιστικής χειρονομίας που έκανε προς τον Σον, κατά τη διάρκεια ντέρμπι πρωταθλήματος της Τσέλσι με την Τότεναμ στις 14 Αυγούστου του 2022, στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Η Τσέλσι τον αναγνώρισε αφότου μοιράστηκαν φωτογραφίες του στα social media και έκανε τη σχετική καταγγελία, με την υπόθεσή του να εκδικάζεται και τον ίδιο να ομολογεί στην αστυνομία την πράξη του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X