Αυτοί θα μας τρελάνουν, όλα τα περίεργα σε βάρος της ΑΕΚ!

Η δύσκολη στροφή στην Κρήτη, το ισχυρό κίνητρο στο Περιστέρι!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου διάβασε το σκεπτικό της παράνοιας που δείχνει πως τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέλω αυτές τις μέρες να μένω ήρεμος.Εχω τα προσωπικά μου, είναι συγκλονισμένος όπως οι περισσότεροι από το δυστύχημα των Τεμπών. Αυτό που προκαλεί περισσότερο είναι η απάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν την κατάσταση και όσες παραλείψεις υπήρξαν. Μαθαίνουμε απίστευτα πράγματα, αλλά πιστεύω πως στα περισσότερα σε αυτήν τη χώρα, εάν ψάξει κάποιος ενδελεχώς και βρει πόσα θα έπρεπε να συμβαίνουν κανονικά, μάλλον θα τρομάξει με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Λέω να μην τσιτώνω και δεν με αφήνουν σε ησυχία.

Επειτα από πολλά αιτήματα και με καθυστέρηση 48 και πλέον ωρών, δόθηκε στην ΑΕΚ και τους υπόλοιπους της υπόθεσης το σκεπτικό για την απόρριψη της έφεσης για την πρωτόδικη απόφαση έκτρωμα για το ματς στο Περιστέρι. Εάν κάποιος κατάφερε να μην τρελαθεί με όσα απίθανα λέχθηκαν και έγιναν τότε, με τις μεζούρες, τα σκαψίματα και τα άλλα θλιβερά, τώρα κινδυνεύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η ΑΕΚ κέρδισε, αλλά δεν κέρδισε τίποτα!

Προσέξτε ποιο είναι το νόημα του σκεπτικού. Σε αυτό αναφέρεται πως έχουν υπάρξει δύο ενστάσεις σε όλη τη διαδικασία.Η πρώτη αφορά την αντικανονικότητα του γηπέδου την οποία η ΑΕΚ κέρδισε, από τη στιγμή που ο Μανούχος, δηλαδή ο άρχων της αναμέτρησης, έκρινε πως όντως ήταν ακατάλληλες οι συνθήκες διεξαγωγής και αποφάσισε να μην τελέσει το παιχνίδι.Η δεύτερη ένσταση, αφορά το κύρος του αγώνα και το κατά πόσον η ΑΕΚ μπορούσε να παρασταθεί στο δικαστήριο.

Προσέξτε τώρα την παράνοια. Το δικαστήριο αποδέχεται, ότι η πρώτη ένσταση της ΑΕΚ ήταν ορθή και την έκρινε σωστά ο διαιτητής, καθώς το γήπεδο είναι αντικανονικό. Ωστόσο, αν και αποδέχεται το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ, δεν εφαρμόζει τις ποινές αντικανονικότητας που προβλέπει ο νόμος. Αντίθετα, έρχεται να πάει στο γράμμα του νόμου και όταν η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης – η δεύτερη ένσταση δηλαδή – θεωρεί πως δεν έχει έννομο συμφέρον, γιατί έχει ήδη κερδίσει την πρώτη ένσταση οριστικά και αμετάκλητα! Καήκατε; Ναι, αυτά συμβαίνουν στο μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αθλητικής δικαιοσύνης. Γίνεται δηλαδή αποδεκτό και θεωρείται πως όση σπέκουλα και εάν έκαναν για τις μεζούρες, η ΑΕΚ είχε δίκιο που ζήτησε να μη διεξαχθεί το ματς στο Περιστέρι. Αλλά από την άλλη, θεωρεί πως αφού έχει κερδίσει, δεν έχει νόημα να κάνει δεύτερη ένσταση. Εάν αναρωτιέστε τι κέρδισε η ΑΕΚ, πέρα από λέζα, μανούρα και σπέκουλα, δεν θα βρείτε ποτέ την απάντηση.

Προκύπτουν ερωτηματικά από την δήλωση του Κούγια

Επίσης, εδώ υπάρχουν και μια σειρά από γεγονότα, που και χρονικά να τα βάλεις, δεν κολλάνε πουθενά. Ο κ. Κούγιας εξέδωσε γραπτή δήλωση μέσω του δικηγορικού του γραφεί που υπάρχει σε πολλά ΜΜΕ δημοσιευμένη λίγο μετά τις 11.30. Σε αυτήν, αφού δίνει το δικό του ρεσιτάλ για παπαγαλάκια και άλλα κλασικά εικονογραφημένα, αναλύει ουσιαστικά όλο το σκεπτικό. «Ας διαβάσουν το δικόγραφο της δικής τους δεύτερης ενστάσεως, την οποίαν υπέβαλαν κατά του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ δύο μέρες μετά την παράνομη ματαίωση του αγώνα… αλλά ας διαβάσουν και τις νομικές διατάξεις που ρητώς απαγορεύουν την άσκηση εφέσεως στις πειθαρχικού περιεχομένου δίκες από οποιονδήποτε, εκτός από την πειθαρχικά εγκαλούμενη ομάδα εντός δύο εργασίμων ημερών και από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων (αθλητικό Εισαγγελέα) της ΕΠΟ εντός πενθημέρου από την ημέρα της εκδόσεως της αποφάσεως του Δικαστή της Super League που απήλλαξε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ από πάσης κατηγορίας και δεν του επέβαλε καμία πειθαρχική ποινή, και θα έχουν στα χέρια τους όλο το σκεπτικό της εφετειακής αποφάσεως».

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X