ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μένει πίστη στις αρχές και τις αξίες της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται οι δράσεις της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Στις 20 Φεβρουαρίου, επταμελής αποστολή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας έφτασε στη Μερσίνη, έτοιμη να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια και να στηρίξει τους ανθρώπους που βίωσαν την απώλεια της θαλπωρής των σπιτιών και των οικογενειών τους. Η εξειδικευμένη ομάδα από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς προσέφερε ψυχοκοινωνική υποστήριξη στα θύματα.

Επόμενη στάση ήταν η Αντιόχεια, όπου μια ολόκληρη κοινότητα φιλοξενείται σε πρόχειρα καταλύματα, με την ελπίδα να γυρίσουν αυτοί οι άνθρωποι στα σπίτια τους. Ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός, ζεστά ρούχα, σκεπάσματα και φαγητό είναι μόνο μερικά από τα είδη που συλλέχθηκαν, αποθηκεύτηκαν και μεταφέρθηκαν στη γειτονική μας χώρα.

Η κινητοποίηση του κόσμου είναι πρωτοφανής και σε στιγμές όπως αυτή, γίνεται φανερό πως η δύναμη της αλληλεγγύης δεν βλέπει σύνορα και αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο.

Ήδη οργανώνεται η δεύτερη αποστολή κλιμακίου ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, το οποίο θα αναχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ συνεχίζεται η συγκέντρωση αγαθών με σημείο συγκέντρωσης το ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια (10:00 – 20:00).

Αναλυτικά οι ανάγκες σε είδη:

* Σκηνές, Κουβέρτες, Υπνόσακοι, Στρώματα για σκηνές

* Γεννήτριες, power banks, φανάρια χειρός

* Τρόφιμα μακράς διαρκείας-κονσέρβες (όχι χοιρινό), γάλατα εβαπορέ, μακαρόνια, μπισκότα, παιδικές τροφές

* Προϊόντα υγιεινής, πάνες, σερβιέτες

* Θερμός

* Ρουχισμός – Είδη Ένδυσης (Γάντια, Κασκόλ, Σκουφάκια, Κάλτσες, Εσώρουχα)

* Μπότες-Γαλότσες

Δείτε τις φωτογραφίες

ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία! (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X