Ντιμπάλα: «Η Γιουβέντους μου χρωστάει τρία εκατομμύρια ευρώ»

Ρόμα: Εκτός για 5 εβδομάδες ο Ντιμπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Ντιμπάλα βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που συμφώνησαν να μη καταβληθούν μισθοί τεσσάρων μηνών παρόλο που οι έρευνες δείχνουν πληρωμές «κάτω από το τραπέζι».

Η έρευνα από την εισαγγελία του Τορίνου συνεχίζεται και από μεριάς ιταλικής ομοσπονδίας, δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα αυτής να αποφέρει και άλλη ποινή στους «Μπιανκονέρι» μετά το -15 που τους επιβλήθηκε.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδωσε κατάθεση τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ρώμη με το ιταλικό μέσο να αναφέρει τι ειπώθηκε από την μεριά του παίκτη.

«Δε θυμάμαι πότε πληρώθηκα τον τελευταίος μήνα, αλλά ξέρω πως η Γιουβέντους μου χρωστά ακόμη λεφτά.

Όταν κάναμε την συμφωνία, ήξερα πως αν είχα ακόμη συμβόλαιο, θα λάμβανα τα λεφτά μου στους επόμενους μήνες ενώ αν έφευγα, θα έπρεπε να με πληρώσουν κατευθείαν» ήταν τα λόγια του Αργεντινού, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο να μηνύσει την πρώην ομάδα του.

«Ξέρω ότι η Γιουβέντους έχει διορία να με πληρώσει μέχρι το τέλος του Απριλίου. Αν δεν το κάνουν, ο δικηγόρος μου θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αλλά θέλω να αποφύγω αυτό το σενάριο. Δε θέλω να μηνύσω την Γιουβέντους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «Μπιανκονέρι» χρωστούν στον Ντιμπάλα 3,7 εκατομμύρια ευρώ με τον δικηγόρο του Αργεντινού, Λούκα Φεράρι, να έχει υποβάλει ήδη επίσημο αίτημα να καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X