Τα σκουπίδια της προπαγάνδας της συμμορίας κατά της ΑΕΚ

Τα σκουπίδια της προπαγάνδας της συμμορίας κατά της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider αποκαλύπτει όσα απίθανα λέγονται και γράφονται για να χτυπήσουν την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου όταν διαβάζεις σκουπίδια που ξέρεις πως και αφελείς φίλοι της ΑΕΚ τους διαβάζουν και τους παίρνουν και στα σοβαρά, να γράφουν εμετούς και χυδαία ψέματα για να δικαιολογήσουν το νέο δικαστικό σκάνδαλο κατά της Ένωσης. Είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου όταν τους βλέπεις να πανηγυρίζουν, όχι φυσικά γιατί θεωρούν δίκαια την απόφαση, αλλά γιατί πιστεύουν πως με τον τρόπο που αυτή επιβλήθηκε, το αφεντικό τους έδειξε πως… το έχει πιο μεγάλο. Βρωμεροί, σιχαμένοι υπηρέτες της συμμορίας.

Στο μεταξύ και πρωτοσέλιδα σήμερα συνεχίζουν το ποντάρισμα στην άσκηση ψυχολογικής πίεσης στον ΟΦΗ, έτσι ώστε την Κυριακή να βγει να παίξει τον υπέρ πάντων αγώνα για να αποδείξει πως η προπαγάνδα η εμμονική από το περασμένο Σάββατο είναι αβάσιμη. Ο Παναθηναϊκός είναι στο μεταξύ πρώτος, έστω μέχρι να παίξουμε τα δύο προσεχή ματς εμείς, αλλά με την ΑΕΚ ασχολούνται όλοι. Την ΑΕΚ μέρα νύχτα έχουν στο κεφάλι τους κι αυτοί που έβαλαν σε εφαρμογή τα σχέδια εκβιασμών με χρήση κρατικού χρήματος(!!!) για να αλλάξει ο πρόεδρος στην Super League 2.

Είδατε για παράδειγμα να γράψουν ποτέ κάτι πριν τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό; Όχι βέβαια. Η παρουσία του Μπούση στο ΑΕΚ – Τρίπολη, παρά το γεγονός πως αμέσως μετά βρέθηκε στο Καραϊσκάκης, είναι το πρόβλημα γι΄αυτούς. Γιατί η ΑΕΚ πρέπει να χάσει με κάθε τρόπο βαθμούς την Κυριακή. Τι κι αν από τον ΟΦΗ του ίδιου ιδιοκτήτη και του ίδιου διευθύντα συμβούλου που επίσης προσπαθούν να συνδέσουν με την ΑΕΚ, η Ένωση έχασε πέντε βαθμούς πέρσι; Η προπαγάνδα δεν έχει λογική. Η δική τους ειδικά.

Εδώ ειρωνεύονταν τον Μπένετ επειδή έφερε τον Αζέρο διαιτητή. Που έφερε ο Κλάτενμπεργκ ο υπάλληλος τους, τέσσερις φορές πέρσι, τις τρεις σε ντέρμπι! Κι αντί να φωνάζουμε εμείς που εξακολουθεί ο Μπένετ να φέρνει ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ, φωνάζουν αυτοί! Αντί να φωνάζουμε εμείς που το έργο το είδαμε και με τον Μαυροβούνιο στο 3-0 του κυπέλλου, φωνάζουν αυτοί!

Προετοιμάζουν το έδαφος για να εξαντληθεί κάθε περιθώριο να χάσει η ΑΕΚ βαθμούς στο Ηράκλειο, πριν πάει στο Περιστέρι στο οποίο ετοιμάζουν πλέον από κοινού με τους συνεργάτες τους στο προεδρείο της Λίγκας αίμα κι άμμο για την ΑΕΚ. Κι από τα δύο ματς μαζί, ζουν με την ονείρωξη πως θα φέρουν την ΑΕΚ διαλυμένη σωματικά και ψυχολογικά στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου.

Ποντάρουν επίσης και σε επεισόδια την Κυριακή. Να το ξέρετε. Αυγενάκης και αστυνομία από κοινού, δημιουργούν ένα πλαίσιο ασφυκτικό. Που μπορεί να αποτελέσει παγίδα για τους οπαδούς της ΑΕΚ που θα προσπαθήσουν να βρεθούν στο γήπεδο. Ας το έχουν αυτό στο μυαλό τους όλοι. Έρχεται η πιο μεγάλη εβδομάδα του πολέμου.

Ο Insider

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X