Ζεράρ Πικέ: Μίλησε για την περιβόητη φωτογραφία με τον Ιμπραΐμοβιτς 13 χρόνια μετά

Ο Πικέ αγκαλιά με διάσημο μοντέλο στο Παρίσι! - Δείτε με ποια (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Ζεράρ Πικέ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρωταγωνίστησαν σε μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις, καθώς εμφανίζονταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, για πολλούς σε μια κάπως αμήχανη στάση, σαν να ήταν έτοιμοι να φιληθούν.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε τι συνέβη εκείνη την ημέρα στο πάρκινγκ του συλλόγου, όταν και οι δύο αγωνίζοντας για τους Καταλανούς. Ο Πικέ ρωτήθηκε για εκείνη την περίφημη φωτογραφία κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Ibai Llanos, μιας εκπομπής στο Twitch, όπου μιλούν κυρίως για τα όσα συνέβησαν στο Kings League και δεν δίστασε να πει την αλήθεια του, ξεκαθαρίζοντας ότι η φωτογραφία βγήκε εκτός πλαισίου.

«Σε εκείνη τη φωτογραφία βρισκόμαστε στο πάρκινγκ του συλλόγου. Εκεί είναι το αυτοκίνητό μου και τα ΜΜΕ. Θα μπορούσα να φιληθώ με τον Ζλάταν, αλλά όχι στο πάρκινγκ του συλλόγου. Η φωτογραφία είναι εντελώς εκτός… πλαισίου. Το καλύτερο από όλα, ήταν η αντίδραση του Ζλάταν», ανέφερε ο άλλοτε άσος των «Μπλαουγκράνα».

Όσο για την αντίδραση του Ίμπρα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Σουηδό επιθετικό κι αυτός απάντησε: «Όχι, όχι, εσύ και η αδελφή σου ελάτε σπίτι τώρα και θα αποδείξω ότι δεν είμαι γκέι».

Ο Πικέ είχε κάνει μια αναφορά και στο παρελθόν για το τί συνέβη εκείνη την ημέρα. Είχε πει στο περιοδικό «FourFourTwo» ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και ότι είχε πλησιάσει τον Ζλάταν μόνο για να τον συγχαρεί μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X