Λεμάρ στη γιορτή του enwsi.gr: «Νιώθω φοβερά στην ΑΕΚ, θέλω να φτάσουμε ψηλά με την ομάδα!» (VIDEO)

Λεμάρ στη γιορτή του enwsi.gr: «Νιώθω φοβερά στην ΑΕΚ, θέλω να φτάσουμε ψηλά με την ομάδα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μπρίντον Λεμάρ βρέθηκε στην γιορτή για τα 10 χρόνια enwsi.gr και δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του

Εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Μπρίντον Λεμάρ βρίσκεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα».

Πριν το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ένωσης, ο Αμερικανός -με ρίζες από τη Τζαμάικα- γκαρντ βρέθηκε στη γιορτή για τα 10 χρόνια του enwsi.gr στη Νέα Φιλαδέλφεια και πήρε μια πρώτη γεύση από τον Σύλλογο που θα υπερετεί τους επόμενους μήνες.

«Νιώθω υπέροχα που είμαι εδώ, έχω ακούσει και έχω ενημερωθεί για την παράδοση, τον κόσμο και την ιστορία της ΑΕΚ, την πορεία της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Νιώθω πολύ ωραία γιατί και στην Αθήνα, μια πολύ ωραία πόλη, εξαιρετική ατμόσφαρα. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και να φτάσουμε ψηλά» είπε αρχικά στην μεγάλη γιορτή πριν λίγες εβδομάδες και συμπλήρωσε πως επέλεγε την Ένωση γιατί:

«Η πρόταση που μου έγινε ήταν πολύ ελκυστική τόσο για το μέγεθος του κλαμπ, όσο και για τις συνθήκες εδώ, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου».

«Έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες ως τώρα στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας, όμως νιώθω ότι εδώ είναι διαφορετικά, έχει μια διαφορετική ενέργεια η Αθήνα. Δεν ξέρω πόσο θα μείνω εδώ, όμως τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή που κάνω στην καριέρα μου».

Ο Μπρίντον Λεμάρ στη γιορτή του enwsi.gr

Δείτε όσα είπε ο Μπρίντον Λεμάρ στη γιορτή του enwsi.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X