Οσίμεν: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τη Νάπολι»

Οσίμεν: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τη Νάπολι»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις έκανε ο Οσίμεν και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τα πάντα με την Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος για να κατακτήσει κάθε τρόπαιο που διεκδικεί με τη φανέλα Νάπολι εντός και εκτός συνόρων, είναι ο Βίκτορ Οσίμεν όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην «Corriere Della Sera».

Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στο +18 από τη δεύτερη θέση στη Serie A, ενώ εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα προκριθούν στους «8» του Champions League μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Έτσι, ο Νιγηριανός σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Νότου, τονίζοντας ότι η νοοτροπία τους δεν αλλάζει, είτε αγωνίζονται στην Ιταλία, είτε στην Ευρώπη.

«Η νοοτροπία μας είναι πάντα η ίδια, σε Ιταλία κι Ευρώπη: να επιβάλλουμε τους εαυτούς μας και να κερδίζουμε. Είμαστε στον Μάρτιο και υπάρχει χρόνος ακόμα. Αλλά ναι, θέλω τα πάντα, θέλουμε τα πάντα», τόνισε και συνέχισε αναλύοντας το μυστικό για τη φετινή εξαιρετική πορεία της Νάπολι:

«Πώς προέκυψε η πίστη σε αυτό το σύνολο; Πριν καν αρχίσουμε να νικάμε. Υπάρχει μια φωτογραφία που το πιστοποιεί. Ήταν καλοκαίρι και μετά από μια αρκετά σκληρή προπόνηση μίλησα στον Ανγκισά. Του είπα, ”Φρανκ, ξέρεις ότι η ομάδα μας είναι δυνατή και μπορούμε όντως να κατακτήσουμε το Scudetto”. Έμοιαζε σκεπτικός αλλά τον έπεισα. Ο Σπαλέτι μάς πλησίασε και μου είπε: ”Αν όλοι οι συμπαίκτες σου είναι τόσο πεπεισμένοι, όσο εσύ, τότε ναι μπορούμε να προσπαθήσουμε”. Έτσι γεννήθηκε η όμορφη ιστορία μας, φτιαγμένη από αγώνες, από προπονήσεις, από άνδρες που δεν ξοδεύουν τους εαυτούς τους. Φτιαγμένη από ηγέτες. Είμαστε όλοι λίγο ηγέτες» ήταν τα λόγια του 24χρονου σέντερ-φορ.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X