Τέμπας: «Δεν θέλω η Ρεάλ Μαδρίτης να μπορεί να αγοράσει όποιον παίκτη θέλει»

Τέμπας: «Δεν θέλω η Ρεάλ Μαδρίτης να μπορεί να αγοράσει όποιον παίκτη θέλει»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Χαβιέρ Τέμπας για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν θέλω η Ρεάλ Μαδρίτης  να μπορεί να αγοράσει οποιονδήποτε». Αυτό-μεταξύ άλλων- τόνισε ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, μιλώντας σε συνέδριο για την επιχειρηματικότητα στο ποδόσφαιρο, που διοργάνωσαν (1και 2/3) οι Financial Times.

«Η Premier League είναι στην κορυφή και είναι δύσκολο για τη La Liga να ανταγωνιστεί, αν όχι αδύνατο όσο αφορά τον εμπορικό τομέα. Πάντα ακολουθούσαμε τα βήματα που έκανε η Premier League. Η Bundesliga και η La Liga έχουν 50% λιγότερα έσοδα από την Premier League. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να ξοδέψει όσο και οι αγγλικοί σύλλογοι, αλλά δεν το κάνει. Δεν θέλω η Ρεάλ Μαδρίτης να μπορεί να αγοράσει όποιον θέλει, δεν θέλω να επιστρέψουμε πίσω, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στο σημερινό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι είναι το πρόβλημα της Premier League, χρησιμοποιούνται κριτήρια πριν από 10 χρόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να αγοράσει κανέναν αυτόν τον χειμώνα και είναι μια περίσταση που θα επαναληφθεί στο μέλλον», τόνισε ο Τέμπας, ενώ μιλώντας για την ευρωπαϊκή Super League είπε:  «Είναι ένα μήνυμα που πρέπει να δώσουμε προσοχή σε όλη την Ευρώπη. Το μήνυμα δεν είναι θετικό, είναι σαν να κάνουμε τις τράπεζες να ηγούνται μιας χώρας. Έχουν πάρει το λάθος δρόμο, χρειαζόμαστε περισσότερη ισορροπία και καλύτερη διακυβέρνηση, αλλά δεν είναι ο σωστός δρόμος. Το σύστημα σήμερα ευνοεί τους κορυφαίους συλλόγους και πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική ισορροπία, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα στην Ευρώπη, για τα οποία είμαι περήφανος για τους ισπανικούς συλλόγους, δείχνουν ότι δεν είναι όλα τα χρήματα, όπως για παράδειγμα η Μπάγερν Μονάχου. Στην Παρί ΣΖ και τη Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκαν κυρώσεις από την UEFA και είχαν αποκλειστεί, αλλά το CAS ήταν εκείνο που ήρε τους αποκλεισμούς, οπότε δεν φταίει η UEFA. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε το σύστημα  του CAS».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X